''Reci riječ i...''

Šuput se odmah sjetila već svima poznate gospođe koja je sve oduševila odgovorom na pitanje poznaje li Fabijana!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Branka Čikeš Branka Čikeš Branka Čikeš i Maja Šuput Branka Čikeš - 1 Branka Čikeš - 2 Branka Čikeš - 3 Branka Čikeš - 4 Branka Čikeš - 5 Branka Čikeš - 6 +0 Branka Čikeš - 7 Galerija

Branka Čikeš vratila se u show "Supertalent" nakon što smo je gledali i u prošloj sezoni, a neki su je odmah prepoznali.

Splićanka Branka Čikeš ostala je upamćena po izjavi da se u Supertalent prijavila jer ju je u show pozvala Maja Šuput, misleći na promotivni spot koji je jednom prilikom vidjela na televiziji. Iako prošle godine nije uspjela proći u idući krug, ovoga se puta u punom sjaju odlučila vratiti na veliku pozornicu.

Pogledaj i ovo Chriztel Renae Aceveda Zvijezda je rođena Pobjednica Supertalenta ganula je Tajči do suza, a naš zgodni glumac nije mogao sakriti ponos zbog nje!

''Od Supertalenta prošle godine, predivno nešto, kad sam se vratila u Split, nema tko me nije pozdravio. Oni što me nisu znali upoznali su me jer su gledali televiziju. Sad već znam kako je i ne bojim se nikoga, a znaš zašto? Jer se ni mene nitko ne boji. Kad bi čovjek znao koliko je zdravo smijati se, malo bi tko plakao, a ako i plačeš, suze su ti dobre za ten i bistre ti oči. Nema onoga čovjeka koji ne padne u depresiju, a kad se to dogodi, treba se obući, izaći vani i ići po izlazima. Dvadeset godina mi je trebalo, kuća, škola, posao. Kaže se - tko radi, ne boji se gladi, ali ja kažem - da se ne boji, ne bi radio'', samo su neke od mudrolija ove gospođe.

''Što te ne ubije, to te ojača. Svako jutro kad se probudim, prekrižim se i kažem: 'Bože, hvala ti što sam osvanula i što sam pokretna.' Ja sam vječni optimist i uvijek se nadam boljemu'', dodala je Branka.

Branka ni ovaj put nije prošla dalje, Martina Tomčić odmah joj je dala X, a onda i Maja Šuput, iako se pjevačica dobro zabavila.

Branka je sve oduševila i odgovorom zna li tko je novi član žirija Fabijan Pavao Medvešek.

''Iz viđenja, da. Reci riječ i ozdravit će duša moja'', rekla je Branka.

"Fino ste nas razveselili", poručila joj je Maja.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 +28 Maja Šuput - 2 Celebrity Ono što je Maja Šuput omotala oko nogu pravi je hit i nešto što još nismo vidjeli, a sigurno će se naći na listama želja!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Milica i Slavica Zlatar u Supertalentu Milica i Slavica Zlatar u Supertalentu Milica i Slavica Zlatar u Supertalentu - 2 Milica i Slavica Zlatar u Supertalentu - 4 +6 Milica i Slavica Zlatar u Supertalentu - 5 Celebrity Priča ove žene ostavlja bez teksta: ''Da, 40 tona. Divila sam se tim grdosijama dok mi je pogled sezao za njima''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene