uzikivali mu svašta

Nasmiješeni glumac došao u policiju dati izjavu o optužbi za silovanje pa imao incident s prolaznicima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Branislav Lečić sa smiješkom na licu je, kako pišu srpski mediji, rekao kako je vrijeme da sad on da izjavu, a prolaznici su mu vikali pogrdne riječi.

Branislav Lečić došao je u policijsku postaju u Beogradu kako bi se očitovao o optužbama za silovanje koje je iznijela protiv njega Danijela Štajnfeld prije nekoliko dana. 

Pogledaj i ovo Goran Bogdan u filmu - 2 bez puno riječi Goran Bogdan javno podržao kolegice i slikovito, ali i posve jasno poručio što misli o zlostavljačima

65-godišnji glumac je, kako se vidi na fotografijama, bio dobro raspoložen i nasmiješen, a prema pisanju srpskog portala Alo, stigao je u pratnji odvjetnika i rekao da je sada vrijeme da on da izjavu. 

Informer je objavio snimku ispred policijske postaje na kojoj se čuje kako prolaznici vrijeđaju Lečića prije nego je ušao i očitovao se o optužbama. Tvrde kako su mu vikali: "Branislave, kur*o...stoko". 

Inače, srpska glumica s američkom adresom 37-godišnja Danijela Štajnfeld prije nekoliko je mjeseci snimila dokumentarni film "Drži me čvrsto", u kojem je otkrila da je žrtva silovanja, a nedavno je beogradskom Višem tužiteljstvu otkrila da je riječ o Lečiću. 

Danijela je njegov identitet skrivala cijelo ovo vrijeme, a sada je odlučila o svemu progovoriti pa je navela i da ju je napao prije nekoliko godina kada su radili na zajedničkom projektu. U ranijem iskazu izjavila je tek da je riječ o jako moćnom čovjeku koji se svakodnevno pojavljuje u javnosti.

Glumica je ispričala da je traumatično iskustvo doživjela kada je imala 21 godinu i to je zapravo bio glavni razlog zbog kojeg se preselila u SAD, gdje je snimila film u kojem je prvi put o tome progovorila.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene