Pravo lice Brad Pitta

Frajer s naslovnice ipak je najsretniji uz svoju obitelj

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brad Pitt i Angelina Jolie jedan su od najslavnijih i najmoćnijih parova na svijetu. Sada je Brad dao i veliki intervju za magazin Esquire.

Brad Pitt našao se na naslovnici novog broja magazina Esquire. Slavni glumac je pravi frajer, na naslovnici u muževnom izdanju na motoru, a u intervju je pravi emotivac potpuno posvećen svojoj obitelji i ljubavi prema Angelini Jolie.

Pogledaj i ovo Shiloh Jolie-Pitt pokazala novu frizuru Odmalena želi izgledati kao dječak, ali odrasla je u kopiju svoje prekrasne majke, pogađate čija je ovo kći?

Progovorio je i o Angelininim operacijama koje su trajale tri mjeseca: 'Prilično sam emocionalan na tu temu. Mala je mogućnost da o tome ne priča, no za nju je bilo važno da tu priču podijeli te da drugi shvate da to ne mora biti zastrašujuće. To vas može učiniti još jačim.'

>> Brad Pitt: 'Naša djeca su oporavak učinila zabavnim'

Brad je možda moćan i slavan, no prije svega je posvećen svojoj obitelji, kaže 'nikada nije bio sretniji'. 'Imam malo dobrih prijatelja. Imam pregršt bliskih prijatelja i imam svoju obitelj - ne znam bi li život mogao biti sretniji', izjavio je za Esquire.

Brad Pitt poručio: 'Nikad nisam bio sretniji'

Posebno je ponosan na svoju obitelj koju je osnovao s Angelinom. Zajedno imaju šestero djece; Maddox (11), Pax, (9), Zahara (8), Shiloh (6), i četverogodišnji blizanci Knox i Vivienne.

'Uvijek sam mislio da ću, budem li imao obitelj, imati veliku obitelj. Htio sam da imamo kaos u kući, stalno brbljanje, da se u našoj kući stalno netko smije, vrišti, plače ili lupa. I to volim, volim, volim. Mrzim kad ih nema. Mrzim. Možda je lijepo biti u hotelskoj sobi jedan dan kad mislite da napokon možete pročitati novine. Ali već idućeg dana nedostaje mi sav taj život', priča 49-godišnji Brad.

Odličan je glumac, no Brad priznaje kako nikada ne završi započeto. 'Započeo bih nešto, pa poželio raditi nešto drugo. Mislim, trebaju mi samo dva ispita do diplome faksu. Samo moram napisati rad. Kakav je to čovjek? Taj tip me plašio - tip koji uvijek ostavlja malo na tanjuru. Dugo sam mislio da mi je to nanijelo štetu. Bio sam pomalo lutalica, čovjek koji je osjećao da je odrastao u nekom vakuumu i koji je poželio upoznati stvari, htio biti inspiriran ', pita se slavni Brad.

>> Brad i Angelina vjenčat će se u Bosni i Hercegovini?

'Izgorio sam i osjetio da gubim priliku. To je bila svjesna promjena koja se dogodila prije deset godina. Bila je to odluka da se ne potrošim svoje prilike. Imao sam osjećaj da se podižem, da ustajem. Jer, inače, u čemu je smisao?' , poručuje Brad Pitt.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene