Nježni trenuci

Boris Rogoznica uhvaćen u najdražem društvu s kojim ga rijetko vidimo, bilo je to vrijeme samo za njih!

Boris Rogoznica sa sinom Boris Rogoznica sa sinom Josip Moler/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Boris Rogoznica sa sinom Boris Rogoznica sa sinom - 2 Boris Rogoznica sa sinom - 1 Boris Rogoznica sa sinom - 4 Boris Rogoznica sa sinom - 3 Boris Rogoznica Boris Rogoznica sa sestrom Boris Rogoznica sa sestrom Boris Rogoznica - 6 Boris Rogoznica - 4 +19 Boris Rogoznica Galerija

Boris Rogoznica sa sinom je prošetao Zagrebom, a primijetili su ih i fotografi.

Boris Rogoznica snimljen je u sunčanoj šetnji zagrebačkim ulicama, a u koju je poveo i najdraže društvo, sina, kojeg je dobio s bivšom suprugom Doris Pinčić Guberović.

Boris se u javnosti ne pojavljuje često s djecom, no sada je snimljen kako šeće i grli svog sina, a kćer mu se ovaj put nije pridružila.

Pjevač se nedavno pohvalio putovanjem u Oslo gdje mu živi sestra Marina Pohl Rogoznica sa svojom obitelji, a odakle je objavio i njihove zajedničke fotografije. Borisova sestra je profesorica stranih jezika, a u Norveškoj je našla i novi, neočekivani hobi te radi kao model za snimanje reklama.

Brat i sestra dosta su vezani, a Boris je prošlog ljeta objavio i fotografije na kojima poziraju sa svojim ocem Domagojem.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Domagoj Duvnjak, Lucija Žulj Domagoj Duvnjak i Lucija Žulj (Instagram) Domagoj Duvnjak (FOTO: Instagram) Domagoj Duvnjak (FOTO: Instagram) +18 Domagoj Duvnjak i Lucija Žulj (Foto: Instagram) Zanimljivosti Pogledajte tko su bolje polovice naših rukometaša, jedni su tek kleknuli pred njih, a drugi žive svoje ljubavne bajke!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Jenna Ortega - 1 Jenna Ortega - 4 Jenna Ortega - 2 Jenna Ortega - 3 +9 Jenna Ortega - 5 Celebrity Grudi je jedva sakrila iza zanimljivih cvjetova, a dužina haljine koju je nosila ukrala je dodatne poglede!

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene