"Copy-paste"

Blanka Vlašić nakon dugo vremena uživa u suprugovu društvu, a pokazala je i sinčića, koji je tatina slika i prilika!

Blanka Vlašić Blanka Vlašić Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Blanka Vlašić - 1 Blanka Vlašić - 2 Blanka Vlašić - 3 Blanka Vlašić - 4 Blanka Vlašić - 5 Blanka Vlašić - 6 Blanka Vlašić +19 Blanka Vlašić Galerija

Blanka Vlašić pokazala je što je njezin sinčić Mondo naslijedio od tate Rubena Van Guchta.

Suprug Blanke Vlašić, belgijski novinar Ruben Van Gucht, stigao je u Hrvatsku svojoj obitelji.

Ruben se na svojem profilu na Instagramu javio iz Splita i pokazao što je sinčić Mondo naslijedio od njega.

"Mondo. Copy-paste", napisao je u opisu fotografija koje je podijelila i Blanka, na kojima se vidi da Mondo ima istu frizuru kao tata.

"Istina", potvrdila je Blanka u komentarima, a supružnici su u pričama na Instagramu otkrili i da su nedjelju proveli u Vodicama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ruben Van Gucht (@rvangucht)

Blanka je nedavno sa sinčićem bila i na krstarenju, a tada su im društvo pravila njezina braća - nogometni reprezentativac Nikola te Marin i Luka.

Podsjetimo, Blanka je svibnju prošle godine iznenadila javnost kada je na Instagramu objavila fotografije sa svojeg vjenčanja, a tada je otkrila i da je trudna.

Monda je rodila je 8. studenog prošle godine, točno na svoj 39. rođendan, a u majčinstvu uživa daleko od očiju javnost i tek povremeno na društvenim mrežama bilježi posebne trenutke sa suprugom i sinom.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Daria Lorenci Flatz i Lana Barić Daria Lorenci Flatz Daria Lorenci Flatz Marija Škaričić, Daria Lorenci Flatz i Lana Barić +25 Daria Lorenci Flatz - 1 Celebrity Ovakvu Jadranku u Kumovima nećete vidjeti: Otkrila je puno gole kože, a u fokusu je seksi atribut na koji je posebno ponosna!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Deborra-Lee Furness i Jelena Đoković Deborra-Lee Furness i Jelena Đoković Deborra-Lee Furness i Jelena Đoković Deborra-Lee Furness i Jelena Đoković +20 Hugh Jackman, Deborra-Lee Furness i Jelena Đoković Celebrity Tko je žena koja se nije odvajala od Jelene Đoković tijekom Wimbledona? Godinama trpi uvrede zbog svog izgleda i braka s poznatim muškarcem!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene