nova šansa za ljubav

Bivši suprug Ive Todorić u izlasku s novom djevojkom, vezu je otkrio na događaju s poznatim ljepoticama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hrvoje Balent je na otvaranje wellness centra Gorana Vlaovića i Zorana Sedlara došao u društvu nove djevojke.

Bivši nogometaši, nekadašnji reprezentativac Goran Vlaović i Zoran Sedlar otvorili su ekskluzivnu wellness oazu u Zagrebu te su okupili brojna poznata lica, a na događaju su otkrili i jedan detalj koji je mnogima zapeo za oko.

Pogledaj i ovo Iva Todorić - 6 Njegov je veliki fan Iva Todorić uhvaćena u rijetkom izlasku, dobro raspoložena nastup Zdravka Čolića pratila je iz prvih redova: ''Nema koncerta na kojem nisam bila!''

Goran Vlaović i njegova supruga Ivana pozirali su s Hrvojem Balentom, inače bivšim suprugom Ive Todorić te s njegovom novom djevojkom. Detalje o svojoj novoj ljubavi nije otkrivao, a sudeći po fotkama, par uživa u zajedničkim trenucima.

Inače, Iva i Hrvoje su se vjenčali 2001. i dobili sinove Ivana i Antu te kćer Taru. U ljeto 2018. Iva je promijenila prezime Balent na društvenim mrežama u njezino djevojačko Todorić.

Otvaranje wellness centra bila je i prilika da se okupe bivše misice, a zajedno su pozirale Natalija Prica, Ivana Delač, Marijana Kužina i Mia Pojatina. Nije tajna da su ljepotice i velike prijateljice, a svi jedva dočekaju detalje s njihova druženja.

Na događaju je bio i nogometaš Mario Stanić sa suprugom Draganom, s kojom se rijetko pojavljuje u javnosti.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ivana Mišura - 1 Celebrity Natalija Prica poslije dugo vremena u javnosti, zabavljala se u društvu naših bivših misica, rijetko ih imamo priliku vidjeti na okupu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene