Nova ljubav u 73. godini?

Legendarni glumac nakon dugo vremena snimljen u ženskom društvu, obično se na ovakvim događanjima pojavljuje sam

Bill Murray Bill Murray Profimedia 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Bill Murray i Jeannie Berlin - 2 Bill Murray i Jeannie Berlin - 4 Bill Murray i Jeannie Berlin - 3 Bill Murray i Jeannie Berlin - 1 Bill Murray Bill Murray (Foto: Profimedia) Bill Murray (Foto: Getty Images) Bill Murray (Foto: Getty Images) Bill Murray (Foto: Getty Images) Bill Murray (Foto: Getty Images) +6 Bill Murray (Foto: Getty Images) Galerija

Bill Murray i Jeannie Berlin držali su se za ruke na dodjeli SAG nagrada u Los Angelesu, čime su iznenadili sve okupljene i obožavatelje.

Holivudski glumac i komičar Bill Murray bio je jedan od uzvanika dodjele SAG nagrade u Los Angelesu, na kojoj je viđen kako se drži za ruke s godinu dana starijom kolegicom Jeannie Berlin.

Pogledaj i ovo Bill Murray (Foto: Getty Images) Najpopularnije teorije Osam ili deset tisuća godina? Svi se i dalje pitaju koliko dugo je Phil zapravo zapeo u "Beskrajnom danu"

72-godišnji Bill pozirao je sa 73-godišnjom Jeannie na crvenom tepihu, a držali su se i za ruke dok su napuštali svoj hotel u hotelu Beverly Hillsu, prije nego što su krenuli na svečanu dodjelu. On je bio elegantan u crnom odijelu sa šarenom leptir-mašnom, a ona se potpuno uskladila s njim, dok je ispod  tamnog odijela istaknula bujni dekolte, a s lica nije skidala tamne naočale.

Bill je inače poznat da u rijetkim prigodama pokazuje svoje osjećaje u javnosti, pogotovo svoju nježnu stranu u društvu neke žene, a na slična događanja obično dolazi sam.

Komičara su posljednji put romantično povezivali s 47-godišnjom glazbenicom Jenny Lewis, i to još 2015. godine, od 1990. do 1995. godine bio je u vezi sa 72-godišnjom televizijskom novinarkom Joan Lunden, a prije toga s pjevačicom Lindom Ronstadt.

Bio je i dvaput u braku, s Jennifer Butler od 1997. do 2008. godine i s Margaret Kelly od 1981. do 1996. godine.

Jeannie je inače glumica i scenaristica, najpoznatija je po ulozi u komediji iz 1972. godine "The Heartbreak Kid", za koju je bila nominirana za Oscara i Zlatni globus u kategoriji najbolje sporedne glumice.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Eros Ramazzotti i Marica Pellegrinelli - 1 Eros Ramazzotti i Marica Pellegrinelli - 2 Marica Pellegrinelli Marica Pellegrinelli +13 Eros Ramazzotti i Marica Pellegrinelli (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Bili su par iz bajke i svi su ih obožavali, a onda su procurili detalji koje nitko nije očekivao: "Pristala sam da mu ugodim"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 6 Danijela Martinović - 5 Danijela Martinović - 4 Danijela Martinović - 3 +25 Danijela Martinović - 2 Celebrity Danijela Martinović opet ljubi, evo tko je njezin novi muškarac: ''Sve je započelo neplanirano, ali moralo se dogoditi!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene