Sedam godina mlađa

Slavni milijarder izveo je svoju novu partnericu u rijetki izlazak, pružila mu je utjehu nakon jedne od najskupljih rastava u povijesti!

Bill Gates i Paula Hurd - 6 Bill Gates i Paula Hurd - 6 Profimedia 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Bill Gates i Paula Hurd - 4 Bill Gates i Paula Hurd - 7 Bill Gates i Paula Hurd - 8 Bill Gates i Paula Hurd - 1 Bill Gates i Paula Hurd - 2 Bill Gates i Paula Hurd - 5 Bill Gates i Paula Hurd - 3 Bill Gates i Paula Hurd - 2 Bill Gates i Paula Hurd - 1 Bill Gates (Foto: Getty Images) +10 Bill Gates (Foto: Getty Images) Galerija

Bill Gates pojavio se na dodjeli nagrada u Los Angelesu s novom partnericom Paulom Hurd, dugo se pričalo o njegovoj rastavi od Melinde Gates.

Jedan od najvećih milijardera na svijetu Bill Gates s partnericom Paulom Hurd bio je na dodjeli Breakthrough Prize nagrada u Los Angelesu.

Par je skladno odjeven stigao na crveni tepih, a Gates svoju družicu nije ispuštao iz zagrljaja te nije skrivao koliko je zaljubljen.

Otkako su zajedno, nemamo ih priliku često vidjeti zajedno, a čini se da je ovaj bogataš nakon razvoda uistinu pronašao sreću.

Podsjetimo, njegova rastava s Melindom Gates nakon 27 godina braka proglašena je jednom od najskupljih u povijesti 2021. godine.

Pogledaji ovo Bill Gates (Foto: AFP) Celebrity Bivša supruga Billa Gatesa prvi put javno progovorila o razlozima njihova razvoda, priznala je zbog čega je danima plakala

Nakon toga, počela su se širiti glasine da se Gates zabavlja s Paulom, a u veljači 2023. izvor je za People rekao da je ta veza općepoznata stvar, a da nova Bilova ljubav dotada nije upoznala njegovu djecu iz braka s Melindom.

Novi par pojavljivao se na više spotskih događaja prije nego što su potvrdili vezu.

Pogledaji ovo Bill Gates i kćer Phoebe Gates Celebrity Suosnivač Microsofta i multimilijarder ponosno pokazao najmlađu kćer pa pozirao s njom, djevojka zablistala na crvenom tepihu!

Nakon razvoda, Gates je za medije rekao da planira novu vezu: "Naravno, ja nisam robot".

Paula je inače udovica bivšeg izvršnog direktora i predsjednika Oraclea Marka Hurda, koji je preminuo u dobi od 62 godine 2019. nakon borbe s rakom, a vijest o novoj ljubavi potvrdio je njihov zajednički prijatelj. S njim ima dvije kćeri, Kathryn i Kelly.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Francesco Totti i Noemi Bocchi - 14 Francesco Totti i Noemi Bocchi - 6 Francesco Totti i Noemi Bocchi - 5 Francesco Totti i Noemi Bocchi - 3 +16 Francesco Totti i Noemi Bocchi - 2 Celebrity Pričalo se da je uzrok raspadu njegova braka bila upravo ona, no ostali su zajedno unatoč glasinama koje su ih zauvijek obilježile

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 6 Aleksandra Prijović - 2 Aleksandra Prijović - 1 Aleksandra Prijović - 3 +25 Aleksandra Prijović u Rijeci Celebrity Na Prijinu spektaklu u Rijeci nekoliko se ljudi onesvijestilo, a ugostila je frontmena benda kojeg u Hrvatskoj obožavaju!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene