Tatina manekenka

Nekad je izgledala ovako, a danas odlučuje o vašim životima i jako je utjecajna političarka

Biljana Borzan (FOTO: Instagram) Biljana Borzan (FOTO: Instagram) 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Biljana Borzan (FOTO: Instagram) Biljana Borzan (Foto: Dnevnik.hr) Biljana Borzan (FOTO: Instagram) Biljana Borzan (Foto: Vjekoslav Đaić) +0 Biljana Borzan (Printscreen Twitter) Galerija

Biljana Borzan objavila je fotografiju iz djetinjstva.

Biljana Borzan, hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu, objavila je fotografiju na kojoj ima samo četiri godine. Na prvu biste ju teško prepoznali, no kada se malo bolje zagledate vidi se na tom licu taj prepoznatljiv osmijeh ove domaće političarke.

Pogledaj i ovo Biljana Borzan (FOTO: Instagram) Ajmo vatreni I hrvatska političarka danas navija! Obukla hrvatski dres i pokazala što radi večeras

''Tata je često slikao sestru i mene. On se amaterski bavio fotografijom, a mi smo mu pomagale razvijati ih. On je želio fotografirati me u bijeloj košulji, a ja sam željela dolčevitu pa stoga na slici imam košulju preko dolčevite'', kroz smijeh nam je priznala Biljana Borzan koja je nedavno osvojila EU Oscara u kategoriji ženskih prava.

Biljana Borzan u javnosti je prilično popularna nakon što je krenula u borbu da hrvatski građani jedu jednako kvalitetnu hranu kao na zapadu. Naime, cijeli niz proizvoda koje kupujemo u trgovinama nije bilo iste kvalitete. Hrana za zapadno i istočno tržište bila je normalna stvar, no onda je naša političarka odlučila udariti šakom o stol.

Eto, danas hrabra političarka, a nekada tatina manekenka. No rekli bismo umalo i modna dizajnerica jer Biljana je ljubiteljica šivanja pa tako i danas rado sjedne za mašinu i sašije si nekad komad odjeće.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Biljana Borzan (@biljana.borzan) on

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Biljana Borzan (@biljana.borzan) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene