Otišao vrlo brzo...

Glumac iz "Peaky Blindersa" preminuo u dobi od 65 godina, tužna je vijest šokirala njegove fanove: "Kakvu legendu smo izgubili"

Benjamin Zephaniah - 4 Benjamin Zephaniah - 4 Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Benjamin Zephaniah - 3 Benjamin Zephaniah - 4 Benjamin Zephaniah - 1 Benjamin Zephaniah - 2 Benjamin Zephaniah - 7 Benjamin Zephaniah - 5 Benjamin Zephaniah - 8 +0 Benjamin Zephaniah - 6 Galerija

Benjamin Zephaniah preminuo je u dobi od 65 godina nakon borbe s teškom bolesti koju mu je dijagnosticirana prije osam tjedana.

Britanski glumac i jedna od zvijezda hit-serije "Peaky Blinders" Benjamin Zephaniah preminuo je u dobi od 65 godina, a tužna je vijest objavljena na njegovu profilu na Instagramu.

"S velikom tugom i žaljenjem objavljujemo vijest o smrti našeg voljenog supruga, sina i brata koji je preminuo u ranim jutarnjim satima 7. prosinca 2023. godine. Benjaminu je prije osam tjedana dijagnosticiran tumor na mozgu. Njegova supruga bila je uz njega kada sve do trenutka kada je preminuo. Dijelili smo ga sa svijetom i znamo da će mnogi biti šokirani i tužni zbog ove vijesti. Benjamin je bio pravi inovator, dao je svijetu toliko puno. Kroz sjajnu karijeru koja uključuje brojne pjesme koje je napisoa, literaturu, glazbu, televiziju i radio, Benjanim je iza sebe ostavio radost i fantastično nasljeđe. Hvala ti na ljubavi koju si nam pokazao profesore Benjamine Zephaniahe", stoji u objavi.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Benjamin Zephaniah (@officialbenjaminzephaniah)

"Kakav gubitak, jako mi je žao", "Kakvu legendu smo izgubili", "Ovo je prestrašno, u vrijeme kada su svijetu potrebne takve duše", "Ikona", "Bio je tako dobar", "Nevjerojatno talentiran", "Šaljem ljubav njegovoj obitelji", "Neka počiva u miru, nedostajat će nam. Njegove riječi zauvijek će živjeti", samo su neki od komentara njegovih obožavatelja.

Benjamin je rođen u Birminghamu 1958. godine, sa samo 13 godina napustio je školu zbog disleksije, ali je postao jedan od najpoznatijih britanskih suvremenih pjesnika. Prema časopisu Times je 2008. godine bio uvršten među 50 najboljih poslijeratnih pisaca, a ostvario je i zapaženu glumačku karijeru i to ulogom uličnog propovjednika Jeremiaha Jesusa u čak šest sezona serije "Peaky Blinders" koju je snimao između 2013. i 2022. godine.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Prljavo kazalište, Goran Bogdan Prljavo kazalište, Goran Bogdan Prljavo kazalište, Goran Bogdan Prljavo kazalište, Jovana Stojiljković +20 Prljavo kazalište, Jovana Stojiljković, Goran Bogdan Celebrity Našeg glumca i djevojku ponijela atmosfera u kavani u Beogradu, pogledajte kakav su raspašoj napravili!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić Borna Kotromanić Borna Kotromanić - 2 Borna Kotromanić +25 Borna Kotromanić - 4 Celebrity Jedna od najbogatijih Hrvatica i novopečena baka pokazala isklesane trbušnjake, a svi su gledali i ono što je imala na nogama!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene