Sve loše je iza nje

Vratila se kući zbog korone pa postala zvijezda plaže, čini se da nova ljubav dobro utječe na nju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bambi Northwood-Blyth pokazala je vitku liniju na plaži u Australiji, gdje i živi s novim dečkom Thomasom Cocquerelom.

Manekenka Bambi Northwood-Blyth vratila se nedavno u rodnu Australiju zbog pandemije koronavirusa, a od tada koristi svaku priliku da pokaže svoju vitku liniju u bikinijima na popularnoj plaži Bondi.

Upravo se tamo navodno skrasila sa svojim novim dečkom, glumcem Thomasom Cocquerelom, s kojim je u vezi od srpnja. Iza sebe pak ima propali brak s modnim dizajnerom Danom Singleom, od kojeg se razvela prije tri godine.

Par se trudi svoju vezu držati podalje od očiju znatiželjnika, ali u kolovozu su viđeni kako se zaljubljeno šeću plažom, no tada se još nije znalo tko je on.

Bambi se od Dana razvela samo mjesec dana nakon što je on doživio stravičnu nesreću u hotelu Grand D'Amour u Parizu, s čijeg je prozora pao na pločnik, nakon čega je završio u induciranoj komi. Kada se oporavio, našao se usred skandala jer je preko jedne web-stranice prikupljao novčana sredstava za pokrivanje bolničkih računa, što se nije svidjelo Bambi, i tada su krenule njihove trzavice i svađe nakon kojih su se odlučili razvesti.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Michelle Rodriguez Jordan Barrett (Foto: Profimedia) Michelle Rodriguez Jordan Barrett (Foto: Getty) Michelle Rodriguez Cara Delevingne (Foto: Getty) +0 Michelle Rodriguez (Foto: Getty) Celebrity Malo tko bi rekao da ima 42 godine: Iskoristila trenutak da se presvuče na parkingu kad je mislila da ju nitko ne gleda

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene