nije joj bilo lako

Našu uplakanu pjevačicu dečko je morao tješiti zagrljajima i poljupcima, emotivni trenuci zabilježeni su i na snimci

Antonija Šola i Mario Regelja Antonija Šola i Mario Regelja TikTok/Screenshot 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Antonija Šola i Mario Regelja Antonija Šola i Mario Regelja Antonija Šola i Mario Regelja Antonija Šola i Mario Regelja Antonija Šola Antonija Šola Antonija Šola Antonija Šola Antonija Šola kao Let 3, TLZP - 28 Antonija Šola kao Let 3, TLZP - 27 +19 Antonija Šola kao Let 3, TLZP - 26 Galerija

Antonija Šola objavila je video u kojem plače u zagrljaju svojeg dečka tijekom priprema za transformaciju u showu "Tvoje lice zvuči poznato".

Natjecatelji našeg hit-showa "Tvoje lice zvuči poznato" iz emisije u emisiju uveseljavaju gledatelje novim transformacijama, za koje se vrijedno pripremaju tijekom tjedna.

A koliko takve pripreme mogu biti naporne, sada je pokazala Antonija Šola, koja je na društvenim mrežama podijelila jedan svoj trenutak slabosti.

Pogledaji ovo Antonija Šola, TLZP Celebrity Pogledajte kako izgleda mama Antonije Šole, sad je jasno kome duguje dobre gene: "Sve ono najljepše od sebe tebi je dala!"

Autorica i pjevačica koju gledamo kao jednu od natjecateljica aktualne sezone na svojem profilu na TikToku objavila je video u kojem je pokazala kako se pripremala za 10. emisiju, u kojoj je utjelovila Let 3, odnosno frontmena grupe Zorana Prodanovića Prlju.

"Mama ŠČ iza kulisa", naslovila je video na čijem samom početku Antonija plače, a utjehu joj je pružio njezin dečko Mario Regelja, inače pjevač grupe Ljubavnici.

@antonija.sola Mama ŠČ #behindthescenes @tlzphr @Nova TV #let3 ♬ Mama ŠČ Let 3 - Let 3 Mrle

"Ljubav", jedan je od komentara koji se istaknuo ispod objave, a Antonija je u videu pokazala i kako je nastala njezina maska.

No ovakvi trenuci su iznimka, a i Antonije u gotovo svakoj emisiji ističe kako na snimanjima i tijekom priprema vlada vesela atmosfera te da je sretna što ima priliku biti dio ovog showa.

Pogledaji ovo Mario Regelja Celebrity Pogledajte kako je dečko Antonije Šole reagirao kad ju je vidio prerušenu u Tončija Huljića, kamera je sve zabilježila!

Inače, Šola i 10 godina mlađi Regelja svoju vezu su potvrdili u srpnju 2022. godine uz zajedničke fotografije na Instagramu, a ona nam je nedavno otkrila i hoćemo li uskoro možda čuti svadbena zvona.

 

"Ma što se tiče toga sam jednostavna i neopterećena, znam da je to uvijek ljudima nekako najzanimljivije, no stvarno, evo, možda bude sutra, a možda za par godina, nije da ne planiramo, ali nismo se još time puno bavili. Najvažniji nam je mir i da smo sretni i zdravi", rekla nam je Antonija Šola.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mateo Kovačić se sestrom Jelenom Mateo Kovačić se sestrom Katarinom Mateo Kovačić Izabel Kovačić i Mateo Kovačić +25 Jelena Kovačić - 1 Celebrity Mateo Kovačić objavio fotografije sa svojim sestrama, rijetko ih pokazuje, a ne zna se koja je ljepša!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Stanje na kladionicama za Eurosong 2024. Stanje na kladionicama za Eurosong 2024. Baby Lasagna - 2 Baby Lasagna - 1 +30 Baby Lasagna - 2 Celebrity Evo kako Hrvatska stoji na kladionicama za Eurosong na dan prvog polufinala, stanje se promijenilo preko noći!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene