"Da mi je netko rekao..."

Naša pjevačica uskočila je u muške gaće i nabacila brkove zbog legendarnog Leta 3, znate li o kome je riječ?

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Antonija Šola - 3 Antonija Šola - 4 Antonija Šola - 1 Antonija Šola - 2 Antonija Šola kao Let 3, TLZP - 24 Antonija Šola kao Let 3, TLZP - 23 Antonija Šola kao Let 3, TLZP - 22 Antonija Šola kao Let 3, TLZP - 21 Antonija Šola kao Let 3, TLZP - 20 Antonija Šola kao Let 3, TLZP - 19 +21 Antonija Šola kao Let 3, TLZP - 18 Galerija

Antonija Šola se u desetoj emisiji showa Tvoje lice zvuči poznato transformirala u naš kultni bend Let 3.

Kantautorica i pjevačica Antonija Šola dobila je zadatak transformirati se u Let 3 i izvesti njihovu pjesmu "Mama ŠČ" s kojom su nas predstavljali na Eurosongu prošle godine.

"Moj zadatak je da budem Let 3 što je zapravo prilično jednostavno, samo naljepim brkove, stavim kapu i eto. Nije mi bilo baš svejedno kad sam vidjela, ali moram priznati da sam se brzo uklopila, dobro bih se uklopila u bend", zaključila je Antonija.

Pogledaji ovo Antonija Šola Celebrity Ljudi se čude koliko Antonija Šola stvarno ima godina: "Ostala u 2005. godini, žena ne stari!''

"Meni je ovo bilo fantastično! Od svih transformacija ovo ti je bila najzabavnija i da mi je netko rekao da ću vidjeti Antoniju Šolu u muškim gaćama, ne bih vjerovao. Vidim da si uživala, igrala se, što je i bit ove transformacije", priznao je Mario Roth.

"Toliko dobra vibra, digla si nas sve na noge! Ti si odlična, ušla si u ulogu od početka do kraja, ne znam što bih drugo rekla", zaključila je Minea.

Pogledaji ovo In Magazin: Antonija Šola - 2 inMagazin Evo kako se Antonija Šola uvjerila da nije nimalo lako biti J.Lo: ''Sljedeća dva dana imala sam upalu vratnih mišića i svega''

"Raditi imitaciju imitacije nije zahvalan zadatak, oni su već likovi kao imitacije. Tako da ti imitiraš masku. Meni je samo to što je nezahvalan zadatak, smatram da si dala sve od sebe, ali je nezahvalan zadatak", izjavio je Enis Bešlagić.

"Bilo je to točno ono što je trebalo biti. Hvala", bio je kratak Goran Navojec.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna - 5 Baby Lasagna - 4 Baby Lasagna - 3 Baby Lasagna - 2 +29 Baby Lasagna - 3 Celebrity Baby Lasagna prošetao je famoznim tirkiznim tepihom u Malmöu, svojim outfitom nadmašio je sve ostale natjecatelje!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Nikola Grmoja i supruga Pava - 7 Nikola Grmoja i supruga Pava - 5 Nikola Grmoja i supruga Pava - 4 Nikola Grmoja i supruga Pava - 6 +20 Nikola Grmoja i supruga Pava - 11 Celebrity Tko je supruga Nikole Grmoje? Slave već 17. godišnjicu braka, a političar se prisjetio tog romantičnog trenutka uz staru fotografiju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene