Prepoznajete li je?

Našu pjevačicu mnogi bi voljeli češće vidjeti u ovako zavodljivom izdanju: "Super ti stoji ta boja kose, paše ti ta energija i počni pisat takve pjesme"

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Antonija Šola, TLZP Antonija Šola, TLZP Antonija Šola kao Camila Cabello, TLZP Antonija Šola kao Camila Cabello, TLZP Antonija Šola kao Camila Cabello, TLZP Antonija Šola kao Camila Cabello, TLZP - 1 Antonija Šola kao Camila Cabello, TLZP - 2 Antonija Šola kao Camila Cabello, TLZP - 3 Antonija Šola kao Camila Cabello, TLZP - 4 Antonija Šola kao Camila Cabello, TLZP - 5 +27 Antonija Šola kao Camila Cabello, TLZP - 6 Galerija

Antonija Šola se u devetoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" transformirala u Camilu Cabello.

Pjevačica i autorica Antonija Šola u devetoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" transformirala se u Camilu Cabello.

"Pjesma mi se sviđa, koreografija je super, haljina... Sve je tako lijepo. Drago mi je kad samo stojim jer se mogu fokusirat na tekst, ali u ovom showu je najbolje kad se sve događa", rekla je Antonija prije nastupa, a voditelju Filipu Deteliću je otkrila i da se vratila pisanju te da bi rado pisala pjesme i svojim kolegama iz showa.

Pogledaji ovo Antonija Šola Celebrity Ljudi se čude koliko Antonija Šola stvarno ima godina: "Ostala u 2005. godini, žena ne stari!''

"Tko god da od njih poželi pjesmu, može doći kod mene u studio i dobiti pjesmu. Samo treba pitati, jako su mi svi dragi i inspiriraju me. Kad dođem doma, kad izvježbam sve što trebam za show, onda malo opustim mozak i dođe mi pjesmica", ispričala je, a evo i s kim bi od svojih protukandidata najviše htjela surađivati.

"Tu su mi Antonia Dora Pleško, Alen i ToMa. Mia je više kantautorica pa joj se ne bih miješala u posao i poštujem je, ali tu sam ako zatreba bilo šta", poručila je.

Pogledaji ovo Minea Celebrity Slatka krađa našoj je pjevačici ispunila davni san, a evo zašto joj je Minea rekla da je pravi zlatni paket!

Antonija je izvela Camilinu hit-pjesmu "Don't Go Yet".

"Super ti stoji ta boja kose, paše ti ta energija, taj senzibilitet i počni pisat takve pjesme", kratko joj je poručio Enis Bešlagić.

"Izgledaš spektakularno. Ja vidim da si ti uživala u ovom broju, vidim da si dala maksimum od sebe i nama si donijela veselje u studio", komentirala je Minea.

Pogledaji ovo Igor Mešin i Antonija Šola kao Alka Vuica, TLZP Celebrity Hoće li se Igor Mešin pokajati zbog ovog komentara o Alki Vuici? "Ja ne znam poznaješ li ti nju, ali upoznat ćeš je sad!"

"Beskrajno si večeras uživala i to se vidjelo. Sve je bilo prpošno, radosno i onako kako treba biti", rekao je Mario Roth.

"Radosno, latino, vruće, maestralno i fantastično", zaključio je Goran Navojec.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Tomislav Marić ToMa, TLZP Tomislav Marić ToMa, TLZP Tomislav Marić ToMa kao Vice Vukov, TLZP Tomislav Marić ToMa kao Vice Vukov, TLZP +28 Minea i Tomislav Marić ToMa kao Vice Vukov, TLZP Celebrity Gorana Navojca nismo navikli vidjeti ovako emotivnog, evo što mu je izmamilo suze na oči

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Končić Minea Renata Končić Minea Renata Končić Minea Renata Končić Minea +33 Renata Končić Minea Celebrity Je li ovo Mineino najglamuroznije izdanje dosad? Decentno je otkrila i malo gole kože!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene