Drže detalje za sebe

Anto Nobilo snimljen je s drugom suprugom u rijetkom zajedničkom izlasku, o njihovu privatnom životu ne zna se gotovo ništa

Anto Nobilo i Vinka Maravić Nobilo Anto Nobilo i Vinka Maravić Nobilo Marko Lukunic/Pixsell 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Anto Nobilo i Vinka Maravić Nobilo - 6 Anto Nobilo i Vinka Maravić Nobilo - 5 Anto Nobilo i Vinka Maravić Nobilo - 4 Anto Nobilo i Vinka Maravić Nobilo - 3 Anto Nobilo i Vinka Maravić Nobilo - 2 Anto Nobilo i Vinka Maravić Nobilo - 1 Ivana Nobilo, Tony Cetinski (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Ivana Nobilo, Tony Cetinski (FOTO: Marijan Delija/PIXSELL) Ivana Nobilo, Tony Cetinski (FOTO: Ivo Cagalj/PIXSELL) Ivana Nobilo, Tony Cetinski (FOTO: Borna Filic/PIXSELL) +0 Anto Nobilo i Vinka Maravić Nobilo Galerija

Anto Nobilo i Vinka Maravić Nobilo snimljeni su u zajedničkoj šetnji Zagrebom.

Zagrebački odvjetnik Anto Nobilo snimljen je u rijetkom izlasku sa svojom suprugom, sutkinjom Vinkom Maravić Nobilo, o čijem se privatnom životu malo toga zna.

72-godišnji Anto i Vinka prošetali su zajedno centrom Zagreba gdje su ih uočili fotografi. Oboje su bili odjeveni u ležerna izdanja, ona je nosila traperice i zelenu bluzu, kričave sandale i šiltericu, dok je on odabrao krem hlače i tamnoplavu majicu.  Supružnici su vodili razgovor, pogled su sakrili iza sunačnih naočala, a na objektive se nisu previše obazirali.

Par je inače u braku od 2005. godine, a iste su godine u prosincu dobili sina.

"Sretan sam zbog posebnog dara za ove blagdane, ali smatram da je to moj privatni život i želim ga zadržati za sebe", rekao je Anto tada za Jutarnji list.

Anto iza sebe ima brak s Jadrankom Nobilo s kojom je dobio kćeri Ivanu i Niku te sina Franu, a u braku su proveli 28 godina. Od njih je domaćoj javnosti najpoznatija Ivana i to kao bivša supruga pjevača Tonyja Cetinskog s kojim dijeli kćer Piju.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić i Andrej Plenković - 5 Nina Badrić i Andrej Plenković - 4 Nina Badrić i Andrej Plenković - 6 Nina Badrić i Andrej Plenković - 3 +25 Nina Badrić i Andrej Plenković - 2 Celebrity Evo kako je Andrej Plenković reagirao kada je ugledao Ninu Badrić u jednom kafiću, pala je i zajednička fotografija!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 7 Maja Šuput - 6 +25 Maja Šuput - 4 Celebrity Je li ovo najsmjelije izdanje Maje Šuput? Strateške je dijelove prekrila na domišljat način, a ispod haljine nije nosila baš ništa!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene