Lijepo im je bilo

Anja Šovagović-Despot proslavila okrugli rođendan, u intimi svog doma slavila je s najdražim joj ljudima

Anja Šovagović Despot - 2 Anja Šovagović Despot - 2 Anja Šovagović Despot/Instagram 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Anja Šovagović Despot - 3 Anja Šovagović Despot - 1 Anja Šovagović Despot - 4 Anja Šovagović Despot - 2 Anja Šovagović Anja Šovagović Despot - 5 Anja Šovagović Despot - 4 Anja Šovagović Despot - 3 Anja Šovagović Despot - 1 Anja Šovagović Despot - 2 +6 Anja Šovagović i Dragan Despot - 3 Galerija

Anja Šovagović-Despot proslavila je 60. rođendan, a kako se provela pokazala je svojim pratiteljima na profilu na Instagramu.

Naša proslavljena glumica Anja Šovagović-Despot proslavila je 60. rođendan, a dio slavljeničke atmosfere podijelila je i na svom profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Anja Šovagović Despot Zajedno u izlasku! Pogledajte kako izgleda kći Anje Šovagović Despot, ostvarila je uspjeh kojim se malo tko može pohvaliti!

Anja je rođendan slavila u svom domu, u krugu obitelji i prijatelja za koje je pripremila bogat stol te ih lijepo počastima, a čini se da im dobre zabave nije nedostajalo barem ako je suditi prema snimici s društvene mreže.

"Moji svi naj, naj, naj", napisala je Anja uz video koji je objavila.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Anja Šovagović (@anjasovagovic)

"Neka ti je uvijek ovako sretno i radosno", "Sretan rođendan, naša Anja, bezvremenska ljepotica", "Najsretniji rođendan", "Divno vas je vidjeti sve kako jednostavno i opušteno uživate", poručili su joj pratitelji u komentarima.

Anja inače voli dijeliti fotografije svog muža Dragana i djece Ane i Josipa te njezin profil odiše obiteljskom idilom. Ljubav između poznatog glumačkog para rodila se početkom Dubrovačkih ljetnih igara 1978. godine dok je ona imala 15, a on 22 godine. Nekoliko godina kasnije, ponovno u Dubrovniku, zaljubili su se te su svoju vezu odlučili ozakoniti nakon samo nekoliko dana. Anjin otac, glumac Fabijan Šovagović, Dragana je poznavao otprije, no ona je njegovu obitelj upoznala nekoliko sati prije vjenčanja.

Da je to bila zaista ispravna odluka, dokazuje njihov dugogodišnji brak tijekom kojeg su dobili kćer Anu i sina Josipa.

"To je stvarno toliko nevjerojatno da ne izgleda kao da je istina, ali je istina. Nestvarno smo se zaljubili i tu dalje se nije imalo što i sad sa svakom godinom dulje", potvrdila je Anja za In magazin.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić Žanamari Perčić - 4 Žanamari Perčić - 2 +25 Žanamari Perčić - 3 Celebrity Žanamari u oskudnom badiću počastila fanove prizorom utreniranih oblina, a pogled bježi i na crteže kojima je ukrasila tijelo!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Madison De La Garza i Demi Lovato Madison De La Garza Madison De La Garza - 1 Madison De La Garza i Demi Lovato +11 Madison De La Garza i Demi Lovato Nekad i sad Sjećate se preslatke Juanite iz "Kućanica"? Evo kako izgleda danas, snašla ju je i tipična sudbina dječjih zvijezda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene