''genijalno, pregenijalno!''

Na ovog dječaka svi bi se trebali ugledati: ''Smatram da svi trebaju raditi ono u čemu su talentirani i da ih ništa u tome ne smije spriječiti!''

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Čolaković, Supertalent - 5 Andrej Čolaković, Supertalent - 4 Andrej Čolaković, Supertalent - 3 Andrej Čolaković, Supertalent - 2 Andrej Čolaković, Supertalent - 1 Andrej Čolaković, Supertalent - 7 Andrej Čolaković, Supertalent - 5 Andrej Čolaković, Supertalent - 6 Andrej Čolaković, Supertalent - 8 Andrej Čolaković, Supertalent - 4 +2 Andrej Čolaković, Supertalent - 3 Galerija

Andrej Čolaković nastupio je u osmoj epizodi showa Supertalent.

Gledateljima se u showu Supertalent predstavio i 13-godišnji Andrej Čolaković koji točno zna što želi biti kad naraste - pjesnik.

''Kad narastem volio bih biti pisac, jako volim pisati pjesme. Dok pišem osjećam se baš sretno, ne treba mi toliko dugo da smislim pjesmu, možda oko 15 minuta'', objasnio je Andrej. 

''U slobodno vrijeme se igram s pikulama, igram se s prijateljima i učim šah. Mislim da se razlikujem od drugih pošto imam drugačije hobije i to što naravno pišem pjesme, ali nisam prerazličit, niti ne želim biti. Htio bih poslati poruku da svi rade ono što žele i ono u čemu su talentirani, i da ih ništa u tome ne spriječi. Imam tremu, ali nema nikakve koristi, ali pokušat ću da mi previše ne napravi'', rekao je prije izlaska na pozornicu gdje je donio i svoju prvu knjigu te izrecitirao svoje pjesme. 

''Genijalno, pregenijalno. Osim Andrejevog evidentnog Supertalenta, ja mislim da ste i vi kao obitelj jedan Supertalent'', rekla je vidno oduševljena Martina. 

''Ja uvijek želim pisati poeziju tako da potičem druge ljude da isto pišu poeziju i da usrećim sebe i svoje prijatelje'', zaključio je Andrej prije svog nastupa. 

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput i Marko Grubnić Maja Šuput +29 Maja Šuput - 1 Celebrity Maja Šuput po prvi put u hlačama u Supertalentu zbog važnog zadatka, no ovakve se definitivno ne viđaju svaki dan!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Mato Horvat, Supertalent - 6 Mato Horvat, Supertalent - 5 Mato Horvat, Supertalent - 3 Mato Horvat, Supertalent - 2 +13 Mato Horvat, Supertalent - 4 Celebrity Boluje od cerebralne paralize, ali to ga ne sprječava da radi ono što želi: ''Neki su me u tome sputavali, ali ja se nisam dao!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene