Strašna bolest

Prvi put u javnosti nakon teške bolesti

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pjevačica Anastacia pojavila se prvi put u javnosti nakon dvostruke mastektomije.

Hrabra 45-godišnja Anastacia, pjevačica poznata po mnogim hitovima, primila je u Berlinu humanitarnu nagradu za podizanje svijesti o opasnosti od oboljenja od opake bolesti - raka grudiju.

Pjevačica je odjenula elegantnu haljinu s V izrezom i uživala je u prekrasnoj večeri zajedno s ostalim slavnim imenima poput Kylie Minogue i Davida Beckhama.

Pogledaj i ovo showbuzz hrabar potez "Ne želim vas šokirati" Pjevačica otkrila kako izgleda nakon dvostruke mastektomije

>> Pobijedila opaku bolest: 'Podvrgnula sam se dvostrukoj mastektomiji!'

Anastacia je nagrađena za svoj dugogodišnji rad na području pomaganja ženama oboljelim od raka dojke. Njezina fundacija djeluje od 2003. godine, kad je pjevačica prvi put doznala da boluje od ove strašne bolesti.

Deset godina kasnije Anastacia je bila prisiljena otkazati europsku turneju nakon što je doznala da se rak ponovno javio.

'Bilo je to naporno putovanje. No, osjećam se odlično i spremna sam okrenuti novo poglavlje u životu', izjavila je pjevačica. 'Jednostavno morate učiniti ono što morate u jednom trenutku i to je to. Sad sam zauvijek slobodna od raka dojke!', zaključila je.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene