ide nabolje

Srpska folk-diva poslije ozbiljnih životnih problema pojavila se u javnosti i pokazala da je okrenula novu stranicu

Ana Nikolić - 3 Ana Nikolić - 3 M.M./ATA images/PIXSELL 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Nikolić - 1 Ana Nikolić - 2 Ana Nikolić - 4 Ana Nikolić - 8 Ana Nikolić - 2 Ana Nikolić - 3 Ana Nikolić - 4 Ana Nikolić - 5 Ana Nikolić Ana Nikolić +19 Ana Nikolić - 1 Galerija

Ana Nikolić pojavila se u dobrom raspoloženju na rođendanu poznatog srpskog frizera Stevana Radivojevića.

Regionalna pjevačica Ana Nikolić pozirala je sretno pred srpskim fotografima na jednom veselom događaju.

Na sebi je imala dugu crnu haljinu s dubokim dekolteom i visokim prorezom kod nogu. U prvom planu bile su njezine raskošne grudi, a pozornost su privlačili i njezini specifični modni detalji.

Naime, na glavi je imala kapicu s mrežastim detaljem koji je padao preko očiju, a nosila je i sunčane naočale. Oko struka joj je bio široki crni remen, a cijelu kombinaciju začinila je ružičastim platformama od lateksa. 

Pjevačica se posljednjih nekoliko mjeseci nalazila u ozbiljnim privatnim problemima zbog kojih je bila glavna tema svih medija. 

Zbog neugodnih situacija na nastupima uzela je predah od svega. 

Svoju karijeru Ana je započela sa samo 22 godine, a prvi put zapjevala je na beogradskim splavovima. Dosad je snimila šest studijskih albuma, koji su dosegli veliku popularnost. 2004. godine sudjelovala je na Beoviziji, gdje je dobila nagradu za otkriće godine, a 2006. godine nastupila je s pjesmom "Romale romali", koja se smatra njezinom ulaznom kartom u svijet glazbe.

Međutim, pjevačica se nakon teških životnih situacija okrenula raznim ovisnostima, što je i sama potvrdila nekoliko puta za regionalne medije. Zbog problema s alkoholom Ana je neko vrijeme pauzirala s nastupima i izbacivanjem novih pjesama te se u potpunosti povukla iz javnosti.

Nakon nekog vremena pjevačica je transformirala svoje tijelo i skinula poveći broj kilograma te su tada svi pomislili da će i njezino stanje krenuti nabolje. Puno se pisalo i o njezinu braku s reperom Stefanom Đurićem Rastom, za kojeg se udala 2016. godine i dobila kćer Taru, a samo godinu kasnije razveli su se zbog njezine nepodnošljive ljubomore.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik - 2 Danijela Dvornik - 2 Danijela Dvornik - 3 Danijela Dvornik - 1 +26 Danijela Dvornik - 2 Celebrity Danijela Dvornik pokazala nikad vitkiju figuru u jednodijelnom badiću: "Jutro u polju pa malo na more"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Deniss Grgić - 2 Deniss Grgić i Jakov Bjelac Deniss Grgić - 6 Deniss Grgić - 7 +25 Deniss Grgić - 2 Celebrity Prekrasna Hrvatica koju uspoređuju s holivudskom glumicom pozirala u prozirnoj opravici pa istaknula bujnu stražnjicu

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene