Drži se, Ana!

Lijepa Hrvatica o problemima u trudnoći: ''Plačem, nitko vas na to ne pripremi do kraja''

Ana Bebić (Foto: Instagram) Ana Bebić (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Bebić (Foto: Instagram) Ana Bebić (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Ana Bebić (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) +0 Ana Bebić (FOTO: Instagram) Galerija

Pjevačica Ana Bebić, iako jako sretna, požalila se na poteškoće kroz koje prolazi dok je u drugom stanju.

Lijepa Ana Bebić, pjevačica iz Metkovića koja se proslavila u showu Operacija Triumf, uživa, ali i prolazi kroz teško razdoblje tijekom trudnoće.

Pogledaj i ovo Ana Bebić (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Lijepa Hrvatica Otišla iz Hrvatske i pronašla sreću: Luksuzan stan kao ljubavno gnijezdo

Ana je u braku s IT stručnjakom Ivanom Đolićem i živi u Beogradu, gdje gradi svoju pjevačku karijeru, a dok iščekuju bebu, Ana sve emotivno doživljava.

"Zaista jest drugo stanje. Nekad mi bude žao što uopće nisam psihički bila pripremljena na to. Ljudi kažu da je to blagoslovljeno stanje i da uživate u tome, a onda na kraju shvatiš da ne možeš hodati, da te boli, da ne možeš jesti. Nitko vas u suštini ne pripremi do kraja na to. Potrebno je da se pripremite i psihički i fizički na ta tri mjeseca mučnine, ali sada sam super", kazala je Ana za Kurir.

Ana Bebić (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Ana Bebić (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL)

Ana dio vremena provede u školi. Naime, ide na predavanja u školu roditeljstva. Još uvijek ne žele otkrivati spol djeteta, a najviše je straše ljude koji joj prepričavaju kako izgleda porođaj.

"Ne mogu reći da mijenjam raspoloženje u sekundi, ali puno plačem. Plačem za svaku glupost. Inače sam emotivna, a posebno sada. Muž se vrati sa posla, ja mu kažem: 'Danas sam ti plakala', a on odgovori: 'U redu, što ima novo?' Tako da, on je oguglao, ne trza više. Valjda to tako ide. Taman ću se lijepo isplakati, da presušim kanale i da budem mirna kasnije", otkrila je trudnica.

 

A post shared by Ana Đolić (@anabebic_) on

 

A post shared by Ana Đolić (@anabebic_) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene