Uvijek brutalno iskrena

Nekoliko dana nakon poroda žene ne izgledaju kao Meghan, nego izmoreno kao ova slavna dama

Amy Schumer (Foto: Instagram) Amy Schumer (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Amy Schumer (Foto: Instagram) Amy Schumer (Foto: Instagram) Amy Schumer (Foto: Instagram) Amy Schumer (Foto: Instagram) Amy Schumer (Foto: Profimedia) Amy Schumer i Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Amy Schumer (Foto: Instagram) Amy Schumer i Chris Fischer (Foto: AFP) Amy Schumer i Chris Fischer (Foto: AFP) +0 Amy Schumer i Ben Hanisch (Foto: AFP) Galerija

Radi se o plavokosoj Amy Schumer koja je postala majka na isti dan kad i Meghan Markle.

Glumica i komičarka nedavno je po prvi put postala majka.

Pogledaj i ovo Meghan Markle oglasili se i influenceri Meghan Markle lansirala je prvi proizvod svoje nove tvrtke, a istu stvar je prodavao i kralj Charles, evo o čemu je riječ!

Radi se o plavokosoj Amy Schumer koja je postala majka na isti dan kad i Meghan Markle. Sretne vijesti komičarka je podijelila na Instagramu, a otkad se bebica rodila, Amy ne prestaje objavljivati "roditeljske" fotografije.

Podsjetimo, komičarka je sina Genea Attella dobila sa suprugom, kuharom Chrisom Fischerom za kojeg se udala u veljači 2018. godine, svega 4 dana nakon što je javno potvrdila njihovu vezu. Većina njezinih obožavatelja nije niti znala da ima novog dečka, jer je do svibnja 2017. godine bila u vezi s dizajnerom namještaja Benom Hanischem.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @amyschumer on

Kasnije se saznalo kako je s Chrisom prohodala u rujnu iste godine, a par je upoznala njegova sestra koja je bila Amyna asistentica.

I dok se Meghan sa svojim sinčićem pojavila u javnosti dva dana nakon poroda sređena od glave do pete, Amy je ostala svoja te odlučila pokazati kako izgleda realno stanje stvari nekoliko dana nakon poroda. Tako je uvijek brutalno iskrena komičarka objavila fotografiju na kojoj raščupana i bez trunke šminke sjedi na bolničkoj WC-školjci u širokoj spavaćici spojena na infuziju i to sve u 1 ujutro.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @amyschumer on

Također, po njezinom izrazu lica jasno je kako nije naspavana i tako dobre volje kao ostale slavne mame koje se već godinama trude pokazati kako su prvi dani majčinstva glamurozni, a da ne spominjemo činjenicu da nekoliko tjedana nakon poroda ponosno pokazuju besprijekorne linije na društvenim mrežama.

Amy je ovom fotografijom još jednom oduševila ne samo vjerne obožavatelje, nego i žene diljem svijeta koje su joj se u komentarima zahvalile na činjenici da ima hrabrosti pokazati kako to doista izgleda u stvarnosti. "Da, to tako izgleda, pokaži svima pravu sliku", samo je jedan od komentara pored fotografije.

Glumica je i tijekom trudnoće bila iskrena o mučninama te odlascima u bolnicu na infuziju, a iako je bila poslovno aktivna gotovo do samog kraja, jednom je prilikom objavila i video na kojem povraća prije izlaska na pozornicu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @amyschumer on

No javnost ju voli upravo zbog toga što ne uljepšava stvari koje su savim normalne i prirodne. 

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Selena Gomez (Foto: AFP) Selena Gomez (Foto: AFP) Selena Gomez (Foto: AFP) Selena Gomez (Foto: AFP) +8 Selena Gomez (Foto: AFP) Celebrity Stigla je u Cannes očarati prisutne svojom pojavom, no svi govore samo o njezinu čudnom licu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene