Dame za Jeremyja

DEKOLTEI U FOKUSU Američka premijera prošla u seksi tonu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

San svakog dizajnera je dobiti medijsku pažnju, imati slavne klijente i prodati svoju robu koju će ljudi nositi. Sve to je uspjelo Jeremy Scottu, a na premijeri njegovog filma stigle su i brojne slavne seksi dame.

Iako poznati američki dizajner priznaje kako njegov specifičan i zaigran dizajn nije za svakoga, ima vjeru vojsku obožavatelja. Jeremy Scott u Los Angelesu je održao premijeru svog filma 'Jeremy Scott: Dizajner za ljude', a veliku podršku dale su mu i poznaje prijateljice.

Pogledaj i ovo Angela Rozas Saiz - 3 Pitanje dana modne industrije Je li ova manekenka zajedno s Katy Perry pokrenula novi trend s haljinama koje otkrivaju pozadinu?

POGLED POD POVEĆALOM (Ne)savršenosti hollywoodskih zvijezda izbliza

Sa svojom muzom Katy Perry ostavio je i svoje otiske ruku u Kineskom teatru u Hollywoodu kao i brojni slavni prije njega, a popularna pjevačica pobrinula se ostati zamijećena u seksi crnoj haljini.

No nije bila jedina. Bilo je teško ne zamijetiti britansku pjevačicu Ritu Oru u kožnom crvenom kompletiću, a svoju seksi stranu otkrila je i sestra mlade glumica Vanesse Hudgens. Na premijeru je stigla i Dita von Teese, glumica Lily Collins, ... te mnoge druge.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene