Zamalo poljubila pod

Ona je oličenje elegancije, no sada ju je ljubav prema štiklama dovela u nezgodnu situaciju

Amal Clooney (Foto: Profimedia) Amal Clooney (Foto: Profimedia) profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Amal Clooney (Foto: Profimedia) Amal Clooney (Foto: Profimedia) George i Amal Clooney (Foto: Getty Images) George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) Amal i George Clooney (Foto: Profimedia) Amal Clooney i Baria Alamuddin (Foto: Profimedia) George Clooney, Amal Clooney (Foto: AFP) Amal Clooney, George Clooney (FOTO: Getty) Amal Clooney (FOTO: Getty) Amal Clooney s blizancima (Foto: Profimedia) +0 Tala Alamuddin (Foto: Profimedia) Galerija

Amal Clooney doživjela je nezgodnu situaciju u New Yorku - umalo je pala dok je hodala u visokim štiklama.

Amal Clooney obično je oličenje elegancije i profinjenosti, no njezin posljednji izlazak u New Yorku doveo ju je u nezgodnu situaciju u kojoj su se našla već mnoge slavne dame - na Amalinu žalost, sve su zabilježili i paparazzi. 

Naime, kada se vraćala iz izlaska Amal je posrnula i zamalo pala na ulici. Nosila je visoke bež potpetice koje su joj zapinjale o kamenu, neravnu ulicu, pa je u jednom trenutku uganula gležanj i zamalo pala. Zanimljivo je da je na gotovo istom mjestu njezina mlađa sestra Tala također pala prije četiri godine. 

Srećom, lijepa odvjetnica za ljudska prava ubrzo se uspravila i nastavila hodati kao da se baš ništa nije dogodilo. 

Amal i njezin suprug George Clooney inače slove za jedan od najljepših i najskladnijih parova, a uvijek su i besprijekorno dotjerani. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Scherzinger (Foto: Profimedia) Nicole Scherzinger (Foto: Instagram) Nicole Scherzinger (Foto: Profimedia) Nicole Scherzinger (Foto: Profimedia) +6 Nicole Scherzinger (Foto: Instagram) Celebrity Obiteljska tragedija slavne pjevačice potresa svijet: "To je kao noćna mora iz koje se nećemo probuditi"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene