snimljen u kazalištu

Legendarni glumac prvi put u javnosti nakon što se povukao zbog teške bolesti, mnoge razveselila vijest: "Nek mu je sretan povratak glumi"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Aljoša Vučković nestao je iz javnosti u prosincu 2018. zbog borbe s teškom bolešću.

Aljoša Vučković (74) pojavio se prvi put u javnosti nakon što se povukao iz glume u prosincu 2018. zbog teške bolesti. 

Kako pišu srpski mediji, Vučković, koji je ostvario velika ostvarenja u regionalnim filmovima i serijama, se oporavio. Dodaju da i da je spreman za povratak glumi. 

Fotografije Aljoše, koji nije gubio nadu u ozdravljenje, pojavile su se na Instagram profilima, a srpski mediji tvrde da će biti dio glumačke ekipe u serijama "Azbuka našeg života" i "Dođi juče".

Vučković se pojavio na scenskom čitanju teksta "Ja Feđica" nedavno preminulog kolege Feđe Stojanovića u nekadašnjem matičnom kazalištu Atelje 212. Slike možete pogledati ovdje.

Vijest o ozdravljenju Vučkovića i njegovu povratku glumi je mnoge razveselila. "Divno, bog mu dao sreće i zdravlja! Divna vijest poslije dužeg vremena!", "Divno, hvala Bogu, da ga posluži dobro zdravlje i neka mu je sretan povratak glumi", "Bravo", "Sjajan glumac", "Veliki gospodin i glumčina", komentirali. 

Inače, jedan od najpoznatijih Aljošinih uloga je ona Ferate u kultnom "Velom mistu". Glumac je prije tri godine progovorio o svom zdravstvenom stanju prije nego se povukao iz javnosti. 

"Ništa ne radim i ne mogu raditi. Bolestan sam i ne osjećam se dobro, to je jedan od razloga zašto ne glumim. Pored svega, malo me i prehlada uhvatila", rekao je tada za srpski Kurir. 

Vučković je rođen u Buzetu, a godinama živi u Beogradu. U svojoj je karijeri ostvario više od 70 uloga te je jedan od omiljenijih glumaca na ovim prostorima.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina - 2 Celebrity Severina počastila fanove vrućim prizorom ispod tuša, pozirala samo u oskudnim gaćicama: "Savršeno"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene