Ponosni otac

Alen Vitasović pokazao svoju predivnu kćer, pohvalio se njome na poseban dan: "Fantastično izgledaš, moj ponos!"

Alen Vitasović Alen Vitasović Srecko Niketic/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Vitasović Alen Vitasović Alen Vitasović Alen Vitasović Alen Vitasović Alen Vitasović Alen Vitasović na Zagreb Beer Festu - 1 Alen Vitasović na Zagreb Beer Festu - 3 Alen Vitasović na Zagreb Beer Festu - 5 Alen Vitasović na Zagreb Beer Festu - 7 +20 Alen Vitasović Galerija

Alen Vitasović pokazao je na svom Facebooku kćer Miju povodom njezina 21. rođendana.

Naš popularni pjevač Alen Vitasović objavio je na svom profilu na Facebooku fotografiju svoje kćeri Mije i čestitao joj 21. rođendan.

"Sretan ti rođendan! Fantastično izgledaš! Moj ponos", napisao je Alen uz fotografiju lijepe Mije.

"Prelijepa. Sretan rođendan", "Predivna", "Nije više mala, sve kašnije joj se spi. Sretno", "Ljepotica", "Wooow", "Sretno i veselo od srca", "Sretan rođendan ljepotici tvojoj", "Lijepa cura", neki su od komentara koje je dobio.

Osim kćeri Mije, Alen ima i sina Ivana, a dobio ih je u braku s bivšom suprugom Sandrom od koje se razveo 2016. godine. Danas je u sretnom braku s drugom suprugom Eleonorom.

Alen je u posljednje vrijeme imao ozbiljnih problema sa zdravljem, zbog čega je izjavio kako se povlači sa scene i uzima pauzu od pjevanja, kojeg mu je dosta.

"Ići ću vjerojatno sa suprugom dva, četiri, pet mjeseci negdje izvan države. Neću pjevati uopće. Nakon 50 godina odmorit ću se od glazbe. Materijal je gotov, možda snimim još jednu ili dvije pjesme i naljeto ponovno planiram svirati i raditi", izjavio je Alen za Istarski.hr.

Potvrdio je i da od već jednom odgođenog koncerta u zagrebačkom klubu Boogaloo 13. siječnja neće biti ništa te da će biti održan u svibnju.

"Pedeset i nešto godina sam na pozornici i meni je pun klinac držati taj fuc*ing je*eni mikrofon i derati se po cijele noći u zadimljenom, u društvu pijanih i na kraju se ja napijem s njima. Gubljenje noći, gubljenje obitelji, gubljenje zdravlja, gubljenje svega. Rekao si - ej, Vitasoviću, ajde sredi se radi svoga zdravlja", zaključio je.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Max Verstappen i Kelly Piquet - 6 Max Verstappen i Kelly Piquet - 8 Max Verstappen i Kelly Piquet - 3 Max Verstappen i Kelly Piquet - 5 +15 Max Verstappen i Kelly Piquet - 2 Zanimljivosti Evo tko je ljepotica koja je osvojila devet godina mlađu zvijezdu Formule 1, fotografije njihovih poljubaca obišle su svijet

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Julia Roberts s djecom - 3 Julia Roberts s djecom - 1 Julia Roberts s djecom - 2 Julia Roberts i George Clooney - 8 +17 Julia Roberts i Daniel Moder (Foto: AFP) Celebrity Miljenica publike svoje blizance vješto krije od javnosti, ali sada nije mogla odoljeti da ih ne pokaže u slatkoj objavi: "Nema riječi za ovo"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene