Baš je zgodna!

Prijović u pripijenoj kožnoj haljini odvratila pažnju na svoje ženstvene obline, za povratak u Arenu morala se ovako srediti!

Aleksandra Prijović - 1 Aleksandra Prijović - 1 Antonio Ahel/ATAImages 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 5 Aleksandra Prijović - 4 Aleksandra Prijović - 3 Aleksandra Prijović - 2 Aleksandra Prijović - 1 Aleksandra Prijović - 2 Aleksandra Prijović - 3 Aleksandra Prijović - 4 Aleksandra Prijović - 4 Aleksandra Prijović +20 Aleksandra Prijović Galerija

Aleksandra Prijović gostovala je na koncertu benda Lexington u beogradskoj Štark Areni, sve je zavela u pripijenoj kožnoj haljini.

Velika regionalna zvijezda Aleksandra Prijović sinoć je kao gošća nastupila s bendom Lexington koji je imao svoj prvi nastup u beogradskoj Štark Areni.

Pogledaji ovo Aleksandra Prijović Celebrity Aleksandra Prijović fanovima je pružila rijedak uvid u svoj privatni album, usred turneje ima veliki razlog za slavlje!

Prija, kako ju od milja u regiji zovu, za koncert se posebno sredila, a u kožnoj pripijenoj haljini pokazala je sve svoje ženstvene obline.

Aleksandra Prijović u ovoj kombinaciji je...

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Za fotografe je pozirala prije koncerta, a nekoliko fotografija s nastupa podijelila je i na svom Instagramu.

Pogledaji ovo Aleksandra Prijović Celebrity Isplivale Prijine fotografije s plaže od kojih zastaje dah, ovo je jedan od rijetkih prizora gdje ju se može vidjeti u badiću

S kolegama iz benda Aleksandra je otpjevala njihov duet ''Dođi sebi'', a onda je zapjevala i svoju pjesmu ''Dam, dam, dam''.

Kako je njihov nastup izgledao, pogledajte OVDJE.

Podsjetimo, iz beogradske Arene krenula je i sama Prijović te je tamo održala prve koncerte svoje turneje ''Od istoka do zapada'' s kojom je nastupila i u Zagrebu i Osijeku, a uskoro je čekaju i koncerti u Varaždinu i Rijeci.

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Šerifović u Areni Zagreb - 37 Marija Šerifović u Areni Zagreb - 36 Marija Šerifović u Areni Zagreb - 35 Marija Šerifović u Areni Zagreb - 34 +32 Marija Šerifović u Areni Zagreb - 33 Clubzone Marija Šerifović priredila spektakl u zagrebačkoj Areni, jedva je suzdržala suze: ''Čekala sam 20 godina da zapjevam ovdje''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 3 Severina - 4 Severina - 1 Severina i zbor udruge Domino - 10 +26 Severina i zbor udruge Domino - 8 Celebrity Na Noćnom maršu Severini je jedan muškarac uručio poklon koji ju je rasplakao: ''Nosit ću ovo rado!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene