Stigla i gošća iznenađenja!

U Prijinoj publici osvanuo je zanimljiv transparent, a kada je obukla majicu s dobro poznatim natpisom nastalo je ludilo!

Aleksandra Prijović - 12 Aleksandra Prijović - 12 Ivan Perić/Cropix 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 12 Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović i Ana Bekuta - 2 Aleksandra Prijović i Ana Bekuta - 3 Aleksandra Prijović - 19 Aleksandra Prijović - 17 Aleksandra Prijović - 18 Aleksandra Prijović - 15 Aleksandra Prijović - 13 Aleksandra Prijović - 4 +12 Aleksandra Prijović - 3 Galerija

Aleksandra Prijović je na četvrtom koncertu obukla majicu sa stihovima njene pjesme "Devet života", a gošća joj je bila Ana Bekuta.

Aleksandra Prijović zapalila je atmosferu Gradskog vrta u Osijeku gdje je održala i četvrti koncert za pamćenje.

Publika je s njom od riječi do riječi pjevala sve hitove, a netko od njezinih obožavatelja se potrudio pa joj napravio transparent sa zanimljivom porukom.

"Prijo, pratit ću te od istoka do zapada. Samo reci gdje i kada. Beograd, Osijek, Zagreb čak tri dana, zbog tebe ako treba i svaki milimetar Balkana. Kažu, jel ti nije žao para, a za Priju posljednji cent bih dala", pisalo je na transparentu koji je visoko u zraku držala jedna od njezinih obožavateljica.

Transparent za Aleksandru Prijović mi je:

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Pogledaji ovo Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović - 1 Celebrity Majka Aleksandre Prijović bila je kraljica sevdaha u Slavoniji, a onda je preko noći nestala sa scene: "Boricu svi još s radošću pamte!"

Do usijanja atmosfere došlo je kada je Aleksandra na poluprozirni čipkasti kombinezon obukla majicu sa stihovima svoje pjesme "Devet života", a koju je dobila na poklon iz publike.

"Ako te sutra druge odvedu, sve je u redu. Takve ti najbolje pristaju, beda na bedu", natpis je na majici koju je nosila.

Na četvrtom se koncertu kao gošća iznenađenja pojavila legendarna srpska pjevačica Ana Bekuta s kojom je Aleksandra otpjevala pjesmu "Kralj ponoći", a onda je ona sama izvela hit "Blago meni".

Pogledaji ovo Aleksandra Prijović Zanimljivosti Poslušajte kako zvuči majka Aleksandre Prijović, brojni Slavonci pamte je kao najpopularniju pjevačicu posebnog žanra!

Pred Aleksandrom je još jedan koncert od ukupno pet rasprodanih u Osijeku, a koji je na redu u nedjelju 18. veljače.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 11 Aleksandra Prijović - 8 Aleksandra Prijović - 2 Aleksandra Prijović - 4 +15 Aleksandra Prijović - 3 Celebrity Prijović u poluprozirnom čipkastom kombinezonu započela i četvrti spektakl u Osijeku, a gestom prema nepoznatom dječaku sve je raznježila!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Janko Popović Volarić Ivanka Mazurkijević Ivanka Mazurkijević Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) +27 Janko Popović Volarić i David Rihtar Popović (Foto: Instagram) Celebrity Naš miljenik žena osvanuo u važnoj ulozi na prosvjedu u Zagrebu pa poslao znakovitu poruku: "Ovo je najbolji poklon sinu za rođendan!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene