Oni o svemu zasad šute

Naša dizajnerica i savjetnik bivše predsjednice Kolinde Grabar Kitarović čekaju dijete, sretnu vijest otkrili su bliski prijatelji

Aleksandra Dojčinović i Tomislav Madžar - 3 Aleksandra Dojčinović i Tomislav Madžar - 3 Goran Stanzl/Pixsell 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Dojčinović i Tomislav Madžar - 3 Aleksandra Dojčinović i Tomislav Madžar - 2 Aleksandra Dojčinović i Tomislav Madžar - 1 Aleksandra Dojčinović i Tomislav Madžar Aleksandra Dojčinović - 1 Aleksandra Dojčinović - 1 Aleksandra Dojčinović - 2 Aleksandra Dojčinović - 3 Aleksandra Dojčinović Tomislav Madžar +8 Tomislav Madžar Galerija

Naša poznata dizajnerica Aleksandra Dojčinović čeka dijete s bivšim pomoćnikom Kolinde Grabar Kitarović, a tajanstveni par ni o ovoj temi ne želi ništa komentirati baš kao ni o svojoj vezi.

Lijepe vijesti stižu iz života naše poznate dizajnerice Aleksandre Dojčinović.
Prema pisanju Večernjeg lista, Aleksandra čeka dijete sa svojim sad već dugogodišnjim partnerom Tomislavom Madžarom, otkrili su bliski prijatelji.

Svoj privatan život ovaj par vrlo vješto skriva od javnosti pa se tako ni za njihovu vezu dugo nije znalo, a ni o ovoj temi ne žele još ništa otkrivati. Za Večernji su kratko zahvalili na medijskom zanimanju, ali su odlučili da će vijesti o ovoj temi ipak držati za sebe.

Inače, Madžar je bivši savjetnik Kolinde Grabar-Kitarović, a s Aleksandrom je navodno u dugogodišnjoj vezi iako to nikada nisu potvrdili. Već smo ih ranije mogli vidjeti skupa na sportskim i raznim drugim događanjima, ali svoju su ljubav ipak ostavili za svoja četiri zida.

Aleksandra inače stoji iza brenda Lei Lou, koji se od malog poduzeća razvio u vrlo popularan i traženi modni brend, koji nose brojne domaće, ali i strane zvijezde, a nakon što je prošle godine otvorila butik u strogom centru Zagreba, nedavno je otvorila još jedan u kojem prodaje samo naočale.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Leon Dajaku i Leonie June - 3 Leon Dajaku s mamom Blertom Leon Dajaku i Leonie June Leon Dajaku i Leonie June - 1 +25 Leon Dajaku i Leonie June - 2 Celebrity Instagram djevojke novog igrača Hajduka vrvi golišavim fotografijama, pogledajte zašto je ova ljepotica postala prava atrakcija!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Pierre Gasly i Francisca Cerqueira Gomes - 1 Pierre Gasly i Francisca Cerqueira Gomes - 2 Pierre Gasly i Francisca Cerqueira Gomes - 3 Pierre Gasly i Francisca Cerqueira Gomes - 4 +21 Pierre Gasly i Francisca Cerqueira Gomes - 5 Celebrity Hvalio se da je obdaren pa je upecao seksi 19-godišnjakinju s koje sada ne može skinuti ruke ni u javnosti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene