Najslađa!

Albina se javno oglasila zbog Tijina nastupa, evo što joj je poručila nakon što je čula kako pjeva njezin "Tick Tock"!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Tia Mikić - 4 Tia Mikić - 8 Tia Mikić - 7 Tia Mikić - 6 Tia Mikić - 5 Tia Mikić - 4 Tia Mikić - 3 Tia Mikić - 2 Tia Mikić - 1 Tia Mikić - 5 +7 Tia Mikić - 4 Galerija

Albina Grčić je na društvenim mrežama komentirala nastup Tije Mikić i njezinu izvedbu pjesme "Tick Tock" u polufinalu Supertalenta.

Tia Mikić je u polufinalu showa "Supertalent" otpjevala pjesmu "Tick Tock", s kojom se Albina Grčić natjecala na ovogodišnjem Eurosongu i koja se nakon nastupa 12-godišnje djevojčice oglasila na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Damir Kedžo na Dori Nisu sve išle na Eurosong Sjećate se svih pjesama koje su pobijedile na "povratničkoj Dori"? Poslušajte ih i glasajte za najbolju!

"Draga Tia, bravo! Tko god se bavi glazbom zna da ova pjesma nije nimalo lagana za otpjevati, a sve to uz kretanje. Preslatka si i pretalentirana. Želim ti sve najbolje", komentirala je Albina Tijin nastup na Facebooku i dodala da je fenomenalna, a na svojem profilu na Instagramu joj je poručila i da je najslađa.

Žiri je Tiji poručio kako ih je iznenadila izborom pjesme, a Maja Šuput i da je imala dojam kako joj je nastup čak bio prelagan i da je otpjevala maestralno.

"Vau, jako sam se iznenadila izborom pjesme. Meni se čini da je tebi ovo bilo prelagano, ovo je bila sjajna izvedba, otpjevano maestralno, ali malo je falilo energije iz audicijske emisije, to ti može samo biti kompliment", pohvalila ju je Maja Šuput.

Tia Mikić se pjevanjem bavi od svoje četvrte godine, a svira akustičnu gitaru i sintisajzer i iza sebe ima već nekoliko singlova i videospotova. Njezin singl "Još je ljubav tu" ima više od 25 tisuća pregleda na YouTubeu, a snimila ga je sa zborom Zagrepčanke i dečki.

Polaznica je škole pjevanja Mikrofon.hr, a sa svojom prvom solističkom pjesmom "Terry Run" svake godine otvara humanitarnu utrku Terry Fox Run Croatia na zagrebačkom Jarunu.

Sudionica je i pobjednica više međunarodnih pjevačkih festivala, od kojih je ponosna na pobjede na prva dva izdanja Zagifesta 2018. i 2019. godine u svojoj kategoriji, kao i Čarobne frule 2018. i FeNS-a 2019. godine, a posebno na osvojen Grand Prix Malog MEF-a. Osvojila je i nekoliko prvih nagrada prošle godine na raznim online internacionalnim pjevačkim festivalima, između ostalog u Poljskoj i Njemačkoj.

Sa svojim zborom ''Zagrepčanke i dečki" snimila je nekoliko svojih solističkih spotova i sudjelovala u većem broju ostalih videospotova. Članica je i njihove plesno-pjevačke skupine "Teens".

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Mark Bagarić Martina Tomčić, Mark Bagarić Mark Bagarić - 1 Mark Bagarić - 2 +21 Mark Bagarić - 4 Celebrity Drastična promjena: Kako nekoliko mjeseci kasnije izgleda dečko zbog kojeg je Martina Tomčić izjavila da se zaljubila?

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 8 Maja Šuput - 7 +3 Maja Šuput - 2 Celebrity Šuput otkrila dražesni detalj na tijelu koji je dosad uspješno skrivala, to je zasjenilo i nikad viši prorez na haljini!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene