sve pod velom tajne

Otkrili kako su uspjeli podijeliti bogatstvo od 170 milijuna dolara bez problema, a ostali su i prijatelji

Adele i Simon Konecki (Foto: Profimedia) Adele i Simon Konecki (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Adele i Simon Konecki (Foto: Profimedia) Adele i Simon Konecki (Foto: Profimedia) Adele (Foto: Instagram) Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: AFP) +0 Adele (Foto: AFP) Galerija

Adele i Simon Konecki su zajedno bili osam godina, od kojih su tri proveli u braku. Dobili su i dijete, a nakon razvoda su rekli da će se zajedno brinuti o sinu. Sada je njihov razvod finaliziran te su se dogovorili kako će raspodijeliti 170 milijuna dolara.

Pop-zvijezda Adele i njezin bivši suprug, milijarder Simon Konecki, na sudu su završili parnicu oko rastave. Bivši par se nagodio te su se dogovorili kako će raspodijeliti čak 170 milijuna dolara, o kojima se već mjesecima priča.

Pogledaj i ovo Adele i Simon Konecki (Foto: Profimedia) odredio sud Detalji razvoda slavne pjevačice i milijardera neće biti dostupni javnosti, ali koštat će ih popriličnu svotu

"Imali su nekoliko nesuglasica, ali sve su riješili preko posrednika. Razišli su se u miru", tvrde izvori bliski pjevačici.

Još prije nekoliko mjeseci Adele je uputila zahtjev sudu u Los Angelesu da detalje njihova razvoda drže u strogoj tajnosti. Adele i Simon su zbog svog sina Angela sve držali daleko od javnosti, a u dobrim su odnosima upravo zbog njega. Htjeli su izbjeći i razvode slične zvijezdama koje mjesecima "prljavo rublje" iznose u javnost.

"Adele i njezin partner su se razišli. Odlučni su u tome da sina odgajaju zajedno. Kao i uvijek, žele da njihova privatnost ostane dalje od javnosti. Neće dalje komentirati ništa vezano za razvod", obavijestili su u travnju 2019. godine Adeleini glasnogovornici.

Izvori bliski sada već bivšem paru govorili su nakon toga da su nakon osam zajedničkih godina i tri godine braka shvatili da su odnosi među njima više platonski te su shvatili da to neće funkcionirati.

Skrbništvo nad sinom će imati jednako, a sve vezano za financije neće otkrivati. Adele samo od autorskih prava dnevno zaradi oko 100.000 dolara, a njezino se bogatstvo procjenjuje na oko 190 milijuna dolara. Sa Simonom nije potpisala predbračni ugovor.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Melania Trump (Foto: AFP) Melania Trump (Foto: AFP) +0 Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Zanimljivosti Svoje luksuzno vjenčanje Trump je htio prenositi i na televizijama, a ovako je Melania izgledala na njihov veliki dan

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene