Oglasila se i ona

Otkrila sve detalje: Evo što mama Clooney misli o budućoj snahi!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Na žalost mnogih njegovih obožavateljica diljem svijeta, George Clooney doista se zaručio! To je potvrdila i njegova majka!

U 52. godini George Clooney je ipak spreman stati pred oltar, a ako je netko sretan zbog te vijesti onda je to zasigurno njegova – majka. Što misli o budućoj snahi?

Pogledaj i ovo showbuzz obiteljski jackpot Baka je sve priznala: Otkriven spol Clooneyevih blizanaca?

'Presretna sam, Amal je divna djevojka. Jako mi se sviđa, pametna je i lijepa. Nimalo nismo bili iznenađeni kad su nam rekli da su se zaručili, a mi nismo mogli biti sretniji', rekla je Nina Clooney, piše Vanity Fair.

74-godišnja Nina upoznala je Clooneyevu zaručnicu prije godinu dana kada su obje bile na zabavi kod kod američkog predsjednika Baracka Obame – Kaže i kako je to bio dan kad je George pokazao da s Amal ima ozbiljne namjere, a imponira mu i to što su na istoj intelektualnoj razini.

'To je Georgeu jako važno. Njezin život se potpuno razlikuje od holivudskog načina života. Ne može se usporediti ni s jednom ženom s kojom je George bio. Ona je odvjetnica, sjajna je. Vrlo je bistra žena i na samom vrhu svoje karijere. Ona i George imaju isti smisao za humor i zabavu, oboje su jako brižni', dodala je Georgeova majka.

Tko je zapravo zaručnica Georgea Clooneya Amal Alamuddin?

Georgeova zaručnica Amal Alamuddin je britanska odvjetnica koja se bavi ljudskim pravima te usko surađuje s UN-om, radi i kao savjetnica posebnog izaslanstva Kofija Annana u Siriji, a trenutačno je i pravna savjetnica osnivača WikiLeaksa Juliana Assangea.

Nakon što je stigla vijets o zarukama, stigla je i obavijest od UN-a kako je Oscarom nagrađeni američki glumac odstupio je s mjesta UN-ova 'glasnika mira' jer George nije imao dovoljno vremena za ulogu promicanja mirovnih napora te međunarodne organizacije.

Kao 'glasnik mira', Clooney je putovao u Demokratsku Republiku Kongo i Južni Sudan, no sada će se očito više posvetiti svojoj zaručnici.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene