Zora dubrovačka

Deša izbaci bijesnog Dživa iz stana - Srami se svega što je s njim imala

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Donosimo sadržaj serije 'Zora dubrovačka' koja se i večera emitira u programu Nove TV s početkom od 20.05 sati.

Zora dubrovačka, 5.11.2013.

Pogledaj i ovo showbuzz Zora dubrovačka Filipova majka Bojka moli Dešu da pripazi na Filipa dok je nema

Dživo je agresivan prema Deši koja odbija pobaciti. Ipak, Deša ga uspije izbaciti iz stana s riječima da ga ne želi više nikada u životu vidjeti te da se srami svega što je s njim imala.

Rocco i Judita provode vrijeme u prijateljskom razgovoru i ona mu povjeri koliko pati za Marom koji je sad odveden i ne zna je li uopće živ. Govori mu i kako je Dživo upropastio njihovo vjenčanje. Rocco se šokira tom informacijom i pravi se da ništa o tome ne zna.


Na iznenađenje Magdalene i Maris, Rocco se pojavljuje u Vili Menčetić gdje s Dživom nastavlja kovati svoj pakleni plan.

Rocco je nestrpljiv da što prije oženi Juditu i tako se, zajedno s Dživom, dokopa cjelokupnog nasljedstva. S tim ciljem, Rocco odvodi Juditu na šetnju plažom, gdje joj daje ogrlicu koju je kupio za nju.

Judita ne želi prihvatiti skupi poklon, ali Rocco je nagovori da je proba. Dok joj pomaže zakopčati ogrlicu, Rocco spusti poljubac na Juditin vrat. Šokirana Judita ga odbija govoreći mu da je iznevjerio njihovo prijateljstvo i da se sad sve između njih promijenilo.

Šiško shvaća da ga Dijana optužuje zbog Marovog nestanka. Dijana se slama i priznaje mu kako je to istina. Dok je Adela tješi, govoreći joj da ne smije kriviti Šiška, već mora biti jaka i pružiti im oboma podršku, Šiško, mučen krivnjom, napušta bolnicu i kreće u potragu za sinom.

Dijana dolazi u bolnicu i šokira se kad vidi da je Šiškov krevet prazan. Putem kući sreće Dživa koji joj, na račun zajedničke prošlosti, ipak ponudi pomoć oko traženja Šiška.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene