objavili na facebooku

Bebeka uoči velike turneje napustio bend s kojim je nastupao dulje od 10 godina: "Željka smo o svojoj odluci davno obavijestili"

Željko Bebek Željko Bebek Nera Simic/Cropix 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Željko Bebek i supruga Ružica - 1 Željko Bebek - 1 Željko Bebek - 2 Željko Bebek - 3 Željko Bebek - 4 IN magazin: Željko Bebek - 1 IN magazin: Željko Bebek - 3 IN magazin: Željko Bebek - 4 IN magazin: Željko Bebek - 5 Zvonimir Bebek, Željko Bebek, Borna Čop +14 Zvonimir i Željko Bebek Galerija

"The Bend. The end", oprostio se od Željka Bebeka bend s kojim je nastupao dulje od deset godina.

Željko Bebek će povodom 50 godina karijere ove jeseni održati veliki koncert u zagrebačkoj Areni, no, čini se, s novim bendom.

Članovi The Benda, s kojim je nastupao dulje od deset godina, na Facebooku su objavili da je njihovoj suradnji došao kraj.

"The Bend. The end. Želimo (se) zahvaliti Željku Bebeku na više od 10 godina povjerenja i suradnje. Bila nam je velika čast. Hvala svim menadžerima, organizatorima, tehnici, osoblju, gradonačelnicima, restoranima, hotelima... A prije svega hvala cijeloj obitelji Bebek – Ružici, Zvoni i Katarini. Više smo bili s vama nego doma. Velika hvala Željkovoj publici. Najboljoj publici. Svima vama koje smo upoznali tijekom svih ovih godina. Hvala! Vidimo se!" poručili su u zajedničkoj objavi članovi benda.

Denis Dex Marjanović s Bebekom je svirao 11 godina, Dominik Žuga Žagmešter devet, Mislav Žaba Žabarović osam, dok je Nikola Babić u Bebekovu bendu bio šest godina. O razlozima razlaza s Bebekom oglasili su se i u medijima.

"O razlozima doista ne bismo govorili preko novina. Profesionalci smo, puno smo vremena proveli skupa, a najvažnije nam je da smo se rastali bez grubih riječi, uz stisak ruke", kazao je Denis Dex Marjanović za Jutarnji list.

"To je sad tako senzacionalistički ispalo, mada tu nema nikakve senzacije. Željka smo o svojoj odluci davno obavijestili, on već, koliko mi je poznato, radi s novim bendom", dodao je te objasnio i da su vijest objavili na društvenim mrežama jer su htjeli javno zahvaliti Željku, njegovoj supruzi Ružici, svima ostalima s kojima su godinama surađivali i, naravno, publici.

O razlazu Bebeka i benda oglasila se i njegova supruga Ružica.

"Odluka o poslovnom razlazu Željka i benda nije donesena tek sada, to traje još od ranije, samo smo mi dogovorili da se odradi što se treba odraditi s njima. Drugi bend već je odavno spreman" kazala je Ružica Bebek za Story i dodala kako će Bebekov 20-godišnji sin Zvonimir nastaviti svirati sa svojim tatom.

Koncert u Areni Zagreb označit će početak Bebekove velike turneje u sklopu koje će nastupiti i u Zürichu, Londonu, Beču, Münchenu...

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić na Runjićevim večerima 2007. - 2 Nina Badrić na Runjićevim večerima 2007. - 1 Nina Badrić - 2 Nina i Mila Badrić - 3 +25 Nina i Mila Badrić - 4 Nekad i sad Dekolte do pupka i veliki prorez: Pogledajte haljinu Nine Badrić u kojoj obara s nogu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 4 Žanamari Perčić - 5 +25 Žanamari Perčić - 4 Celebrity Žanamari još ne odustaje od seksi badića u kojima može pokazati tijelo kao iz časopisa: ''Hoću tebe za trenericu!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene