dirljiva posveta

Zdravko Škender s tugom se prisjetio sina koji je preminuo u 39. godini: "Bio si smisao mog života"

Zdravko Škender Zdravko Škender Ronald Gorisic/Cropix 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Škender Zdravko Škender Zdravko Škender Alen Islamović i Zdravko Škender Zdravko Škender Zdravko Škender - 1 Zdravko Škender - 2 Zdravko Škender - 3 Zdravko Škender Zdravko Škender +10 Zdravko Škender Galerija

Zdravko Škender objavio je dirljivu posvetu posvećenu preminulom sinu Tomislavu, od kojeg se zauvijek oprostio.

Naš pjevač Zdravko Škender s tugom se prisjetio svojeg prerano preminulog sina Tomislava, kojem je druga godišnjica smrti, i na svojem profilu na Facebooku uputio mu dirljivu poruku.

Pogledaj i ovo Zdravko Škender "Božić bez tebe" Zdravko Škender predstavio novu božićnu pjesmu u godini koja je za njega bila posebno teška

"Dragi sine, na današnji dan otišao si na nebo u najljepšim godinama života. Ostavio si nas s tisućama pitanja na koje nikad nisam dobio odgovor, zašto? Bio si smisao mog života. Davao mi snagu da se borim i idem naprijed. S tobom je otišlo sve. Zauvijek u mom srcu i nek te čuvaju dragi anđeli! Voli te tvoj tata", napisao je 71-godišnji Zdravko uz Tomislavovu fotografiju koju je podijelio na profilu.

"Počivao u miru Božjem, neka ga čuvaju anđeli nebeski", "Tužno", "Držite se hrabro, vaš sin je uvijek s vama", "Tebi, Zdravko, neka bude mir u duši i srcu jer ga voliš", neke su od poruka podrške koje su uputili prijatelji i obožavatelji.

Tomislav je iznenada preminuo u dobi od 38 godina, a Zdravko ga je dobio u braku sa suprugom Anđelkom, s kojom ima i kćer Kristinu.

Šibenskog pjevača u životu je sreća često zaobilazila. Zbog prometne nesreće u Crnoj Gori ostao je trajno prikovan za invalidska kolica prije 40 godina, a posljednjih nekoliko godina tragedije su se nizale jedna za drugom te je osim sina izgubio majku i brata, a raspao se i njegov brak.

U nošenju s tugom pomogla mu je glazba, kojom je, kako kaže, inficiran od malih nogu i ona ga vodi na neka ljepša mjesta.

"Moja publika daje mi energiju, a moj svijet je glazba. Životne kalvarije nisu me zaobišle, ali ja se i dalje ne predajem. To sam ja! Uvijek beskompromisni borac u ono što vjerujem!" kazao je Škender za IN magazin kada se s pjesmom "Mala Istrijanka" vratio u javnost nakon sinove smrti.

Pjesma je odala i da je Zdravko nakon razvoda braka pronašao novu ljubav, no o ženi koja mu je zarobila srce još nije odao previše.

"Samo ću vam reći da je lijepa, jednostavna i duhovita. Bila je to ljubav na prvi pogled, najljepši poklon za mene. Dogodila se ljubav između nas dvoje, ali ne bih više o tome", rekao je pred kraj 2020. godine za IN magazin.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Dvina Meler Dvina Meler Dvina Meler Dvina Meler +11 Dvina Meler Nekad i sad Prije 25 godina bila je najljepša sportašica Hrvatske i Europe, pokorila je i modne piste, a evo što radi otkako se povukla iz javnosti

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Margot Robbie - 2 Margot Robbie - 3 Margot Robbie - 1 Margot Robbie - 4 +16 Margot Robbie - 3 Celebrity Divna Margot Robbie privlačila je sve poglede u pripijenoj haljini s dekolteom, teško je bilo skinuti pogled s nje

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene