Zarobila njegovo srce

Škender se zauvijek oprostio od sina, a od tuge ga je spasila nova ljubav, otkrio je pokoji detalj

Zdravko Škender - 4 Zdravko Škender - 4 In Magazin 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Škender - 1 Zdravko Škender - 2 Zdravko Škender - 4 Zdravko Škender - 5 Zdravko Škender - 1 Zdravko Škender - 2 +0 Zdravko Škender - 3 Galerija

Zdravko Škender 2020. godinu zasigurno će pamtiti. U siječnju se zauvijek oprostio od sina Tomislava, no u život ga je, uz glazbu, vratila i nova ljubav. Ekskluzivno doznajemo na koji je način zarobila njegovo srce, ali ipak, ovaj Božić proslavit će sam. Zašto? Pogledajte u videu IN magazina.

"Za Božić me vežu lijepe uspomene, djetinjstvo, odrastanje, zajedništvo, obitelj, kićenje bora, miris fritula i bakalara i, naravno, odlazak na polnoćku", započeo je Zdravko Škender razgovor. 

Pogledaj i ovo Zdravko Škender - 2 ''Žao mi je'' Tragedije se nanizale jedna za drugom: Škender nakon gubitka sina progovorio o onome o čemu je dosad šutio

Još su živa sjećanja na neke davne sretne Božiće proslavljene u krugu obitelji - priznaje Zdravko Škender. Lista onih s kojima neće moći proslaviti Isusovo rođenje ove se godine, nažalost, povećala.

"Ovog Božića će mi najviše nedostajati moj sin, moja obitelj i moja nova ljubav", priznao je. 

Iako je u godini u kojoj je izgubio sina Tomislava u njegov život ušetala i nova ljubav, Zdravko će ovog Božića ipak, priznaje, biti sam.
Zbog nemogućnosti putovanja usred pandemije sličan scenarij doživjet će mnogi. Baš zato Zdravkova nova pjesma "Božić bez tebe", uvjeren je, rasplakat će naciju...

"Dugo sam očekivao ovakvu pjesmu koja se dogodila u pravo vrijeme. 'Božić bez tebe' je životna, ljubavna pjesma u kojoj sam prepoznao sebe. Ovaj Božić najvjerojatnije ću provesti sam zbog situacije u svijetu i Hrvatskoj, uz program Nove TV", govori. 

Iako rijetko govori o svojem privatnom životu, vlasnik zlatnih, platinastih, čak i dijamantnih ploča, ipak nam je ekskluzivno otkrio neke detalje o ženi koja je nakon razvoda zarobila njegovo srce:

"Samo ću vam reći da je lijepa, jednostavna i duhovita. Bila je to ljubav na prvi pogled, najljepši poklon za mene. Dogodila se ljubav između nas dvoje, ali ne bih više o tome'', rekao je. 

Doajen hrvatske glazbe, koji uživa u novoj ljubavi, ne negira mogućnost da još jednom u životu izgovori sudbonosno da.

"Draga moja, Božić je vrijeme čuda", kaže. 

Osim sa svojom boljom polovicom, Zdravko priznaje, Božić priželjkuje provesti u društvu još jedne od njega mnogo mlađe dame...

"Božić je vrijeme čuda, ja vjerujem da će moja unučica Laura meni pokucati na vrata."

Nadamo se da će se didi Zdravku ostvariti ova velika želja, s obzirom na to da je priznao da s kćeri svojeg preminulog sina želi uspostaviti prisniji odnos. Željno iščekuje i ponovne susrete sa svojom vjernom publikom ....

"Fale mi koncerti, fali mi publika i moram priznati da jako teško podnosim ovu situaciju, kao i sve ostale moje kolege. Upravo sam dobio poziv i za veliku turneju po Kanadi za koju vjerujem da će se ostvariti.", otkrio je za kraj. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene