Otkrio kakve žene voli

Poslije prekida s poznatom manekenkom miljenik žena novu ljubav je odlučio potražiti na pomalo čudnom mjestu

Gigi Hadid i Zayn Malik (Foto: Instagram) Gigi Hadid i Zayn Malik (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Gigi Hadid i Zayn Malik (Foto: Instagram) Perrie Edwards i Zayn Malik (Foto: Instagram) Perrie Edwards i Zayn Malik (Foto: Instagram) +0 Zayn Malik, Gigi Hadid (FOTO: Getty) Galerija

Pjevač Zayn Malik otvorio je profil na aplikaciji za upoznavanje WooPlus, a već je ranije isticao kako voli punije djevojke.

Tri mjeseca otkako je prekinuo s manekenkom i majkom svojeg djeteta, Gigi Hadid, pjevač Zayn Malik se prijavio na aplikaciju za upoznavanje plus-size djevojaka. 28-godišnji Zayn napravio je profil na aplikaciji WooPlus, koju opisuju kao "platformu za upoznavanje ljudi s bujnim oblinama i potragu za ljubavi".

Pogledaj i ovo showbuzz rijetki ju prepoznaju Blista na svojim fotkama s Instagrama na kojem ju prate milijuni, no u javnosti je druga osoba i ne zamara se sređivanjem

Još 2016. godine je u jednom intervjuu Malik naglasio kako voli bujne djevojke. "Privlače me žene s bujnim određenim područjima, volim punije djevojke", rekao je onda.

Na aplikaciji se predstavlja kao Zed, a napisao je kako mu je trenutačna lokacija Ottaville u Philadelphiji.

Podsjetimo, Zayn i Gigi su prekinuli nakon što su u javnost procurile optužbe njezine majke, bivšeg modela Yolande Hadid, koja tvrdi da ju je pjevač udario i navodno je razmišljala o tome da ga prijavi policiji. Par je prije malo više od godine dana dobio kćer Khai, a izvor blizak obitelji Hadid, koji je potvrdio njihov prekid, kazao je i kako će se nastaviti zajedno brinuti o kćeri.

"Gigi je fokusirana samo na Khai i moli za privatnost tijekom ovog vremena", kazao je za People manekenkin glasnogovornik onda.

Gigi i Zayn započeli su svoju romansu 2015. godine, no 2018. su prekinuli. Na Valentinovo 2020. godine otkrili su da su se pomirili, a nedugo zatim pojavila se vijest da će postati roditelji. Zayn se, inače, proslavio u britanskom showu "X Factor" 2010. godine, nakon čega je postao član popularnog boy-benda One Direction, a 2015. je započeo solo karijeru.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović - 3 +1 Danijela Martinović - 2 Celebrity Danijela podijelila znakovitu poruku nakon vijesti da Grašo i Hana čekaju prinovu: "Kakav bi to svijet bio..."

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Bojan Zibar) +0 Iva Jerković (Foto: Instagram) Celebrity Iva Jerković u pripijenoj haljini pokazala zašto je zovu najljepšom Hrvaticom: "Jesi ok?''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene