Malo neugodno

Danas omiljeni bračni par zaljubio se na duplom spoju na koji je oboje došlo s drugim partnerima

Blake Lively, Ryan Reynolds (Foto: Getty) Blake Lively, Ryan Reynolds (Foto: Getty) Getty 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Blake Lively, Ryan Reynolds (Foto: Profimedia) Blake Lively, Ryan Reynolds (Foto: Getty) Blake Lively, Ryan Reynolds (Foto: Getty) Blake Lively, Ryan Reynolds (Foto: Getty) Blake Lively i Ryan Reynolds (Foto: Getty Images) Blake Lively i Ryan Reynolds (Foto: Instagram) Blake Lively, Ryan Reynolds (Foto: Getty) Blake Lively, Ryan Reynolds (Foto: Getty) Scarlett Johansson, Ryan Reynolds (Foto: Profimedia) Scarlett Johansson, Ryan Reynolds (Foto: Profimedia) +0 Blake Lively, Penn Badgley (Foto: Getty) Galerija

Blake Lively i Ryan Reynolds upoznali su se 2010. godine na setu filma "Green Lantern".

Oni su jedan od najljepših i najslađih holivudskih parova.

Pogledaj i ovo Will Smith i Jada Pinkett Smith (Foto: Profimedia) Ma kakav razvod! Poslije svih nagađanja o krahu braka s Jadom, Will Smith otkrio zašto se njih dvoje nikada neće rastati

Radi se o glumačkom paru Blake Lively i Ryanu Reynoldsu, koji su se vjenčali 2012. godine, a zajedno imaju dvije kćeri.

Blake Lively, Ryan Reynolds (Foto: Getty) Blake Lively, Ryan Reynolds (Foto: Getty) Foto: Getty

31-godišnja zvijezda serije "Gossip Girl" i njezin 11 godina stariji suprug prvi put sreli su se 2010. godine na setu zajedničkog filma "Green Lantern", no u to vrijeme oboje su se viđali s drugim ljudima.

Blake Lively, Penn Badgley (Foto: Getty) Blake Lively, Penn Badgley (Foto: Getty) Foto: Getty

Blake je hodala s glumcem Pennom Badgleyjem, koji se također proslavio u spomenutoj seriji, dok je Ryan bio u braku s glumicom Scarlett Johansson koji je potrajao ukupno dvije godine.

Scarlett Johansson, Ryan Reynolds (Foto: Profimedia) Scarlett Johansson, Ryan Reynolds (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

No duo je i nakon snimanja ostao u prijateljskim odnosima, a godinu dana kasnije, Blake je prekinula vezu, a Ryan finalizirao razvod.

No njihova ljubavna priča nije započela odmah, već na duplom spoju na kojem su se našli s novim partnerima.

"Tada smo bili prijatelji i bilo je jako smiješno da smo se našli na spoju - ona s drugim muškarcem, ja s drugom ženom. Između nas su frcale iskre unatoč okolnostima i bio je to jedan jako čudan spoj", otkrio je kasnije Ryan, koji ne skriva kako je plavokosa ljepotica ljubav njegova života.

Blake Lively, Ryan Reynolds (Foto: Getty) Blake Lively, Ryan Reynolds (Foto: Getty) Foto: Getty

Godinu dana kasnije par je već bio u braku, a Ryan je otkrio kako mu je drago što su prethodno bili prijatelji jer su se dobro upoznali. "Jako sam mirna i nikada nisam bila sretnija", otkrila je kratko i jasno Blake u jednom od prvih intervjua nakon vjenčanja u rujnu 2012. godine.

Blake Lively, Ryan Reynolds (Foto: Profimedia) Blake Lively, Ryan Reynolds (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Koliko su slatki i sretni zajedno, par je pokazao i sinoć u New Yorku, gdje su se pojavili na premijeri filma "A Simple Favor" te čitavo vrijeme nisu skidali osmijeh s lica.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene