To samo on može!

Ovako Will Smith promovira svoj novi film koji obara sve rekorde: "Kako ćete odoljeti ovome?"

Will Smith (Foto: Instagram) Will Smith (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Will Smith (Foto: Instagram) Will Smith (Foto: Instagram) Will Smith (Foto: Instagram) Will Smith (Foto: Getty Images) Will Smith i Jada Pinkett Smith (Foto: Getty Images) Will Smith i Jada Pinkett Smith (Foto: Getty Images) Will Smith, koautor himne Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, na konferenciji za novinare uoči finala između Hrvatske i Francuske (Foto: Dnevnik.hr) +0 Will Smith i Martin Lawrence (Foto: Profimedia) Galerija

Will Smith objavio je na Instagramu fotografiju na kojoj pozira odjeven kao princeza Jasmine iz filma "Aladin".

Jedan od omiljenih holivudskih glumaca i komičara, 50-godišnji Will Smith na svom je profilu na Instagramu objavio luckastu fotografiju samog sebe i dobro nasmijao svoje vjerne obožavatelje.

Pogledaj i ovo showbuzz Pretužno Shrvana udovica Kobea Bryanta objavila novu fotografiju, koja je slomila srca mnogih: "Ne postoji 24 bez 2..."

Naime, jedna od posljednjih filmskih uloga koje je Will snimio je ona dobrog duha Genieja u filmu "Aladin", koji još uvijek igra u kinima, na što je on zapravo htio podsjetiti obožavatelje. Zato je objavio vlastitu, dosad neviđenu fotografiju sa snimanja, ali ne kao Genieja, već kao princeze Jasmine koju u filmu tumači Naomi Scott.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Will Smith (@willsmith) on

"Aladin je još uvijek u kinima! Kako ćete odoljeti ovome?" napisao je Will uz urnebesenu fotografiju na kojoj pozira s dužom bradom, našminkan i odjeven u svilenu haljinu. Kao lokaciju fotografije naveo je Agrabah, fiktivni dom Aladina i princeze Jasmine.

Fotografija u izdanju u kakvu ga dosad nisu vidjeli oduševila je njegove obožavatelje diljem svijeta, koji su je lajkali više od 3 milijuna puta. No neke od njih je i zbunila pa su s čuđenjem komentirali kako se nisu nadali vidjeti glumca u takvom izdanju.

"Najbolji film ikad", "Ovo mi je omiljeni dio filma", "Will Smith, drag ikona", neki su od komentara.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Will Smith (@willsmith) on

Aladdin se u kinima prikazuje od kraja mjeseca svibnja i dalje obara rekorde prikazivanja. Prema izvještaju Varietyja, film je na tragu da završi među top 5 na popisu filmova s najvećom zaradom. Do prošlog petka samo na području Sjeverne Amerike zaradio je ukupno 626 milijuna dolara.

  1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) +3 Jelena Rozga (Foto: John Pavlish) Celebrity Rozga se na binu popela u toliko kratkoj haljini da je stalno morala paziti da ne pokaže previše

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene