Vrući nastup

Na momente joj stvarala probleme: Seksi Kubanka plijenila pažnju u ultra kratkoj haljini bez grudnjaka

Camila Cabello (Foto: Getty Images) Camila Cabello (Foto: Getty Images) Getty Images 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Getty Images) - 3 Camila Cabello (Foto: Getty Images) Camila Cabello (Foto: Getty Images) Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Getty Images) - 8 Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Getty Images) - 7 Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Getty Images) - 6 Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Getty Images) - 5 Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Getty Images) - 4 Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Getty Images) - 2 +0 Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Getty Images) - 1 Galerija

Camila Cabello bila je glavna zvijezda dodjela MTV Video Music Awards.

Glazbeno-ljubavni par Camila Cabello i Shawn Mendes zapalili su pozornicu na dodjeli ovogodišnjoj dodjeli MTV Video Music Awards na kojoj su izveli svoj hit naziva "Senorita". O strastvenoj i emocijama nabijenoj izvedbi mladih ljubavnika danas priča cijeli svijet, a za dodatnu pažnju zaslužna je Camila koju je plijenila seksepilim odjevnim kombinacijama u kojima se pojavila.

Pogledaj i ovo Camila Cabello i Shawn Mendes Stara ljubav zaborava nema! Ovih dana povezivalo ga se s 27 godina starijom liječnicom, no susret s bivšom i strastveni poljubac mogli bi sve poremetiti!

22-godišnja pjevačica podrijetlom s Kube na crvenom je tepihu zablistala u ultra kratkoj bijeloj haljini ispod koje nije nosila grudnjak i koja je u prvi plan istaknula njezine obline, baš kao i ona prozirna u kojoj je izašla na pozornicu. Ipak, na crvenom tepihu Camila je bila oprezna, jer joj je haljina u nekoliko prilika stvara probleme i skoro je pokazala više nego što je htjela iako je haljina iza sebe imala poduži dio koji se vukao iza nje. 

Nastup nje i 21-godišnjeg Shawna izazvao je gotovo jednako veliku pozornost kao onaj Lady Gage i Bradleyja Coopera na ovogodišnjoj dodjeli Oscara. Tijekom izvedbe su se gotovo poljubili, a nisu prestajali ni razmjenjivati nježnosti. Uspjeli su dići publiku u dvorani u noge, među njima i svoje slavne prijatelje poput Sophie Turner, Nicka Jonasa, Taylor Swift i Todericka Halla.

Camila i Shawn imali su i dodatni razlog za slavlje jer su upravo oni dobitnici MTV Video Music Awards za najbolju glazbenu suradnju. 

Čini se kako je ovom slatkom paru uistinu krenulo sjajno na privatnom ali i na poslovnom planu. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Screenshot) Iva Jerković (Foto: Screenshot) +6 Iva Jerković (Foto: Instagram) Celebrity Zovu je najljepšom Hrvaticom, a na luksuznom vjenčanju još je jednom pokazala i zašto

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene