noge u prvom planu

Atraktivne voditeljice glavne su zvijezde drugog polufinala Eurosonga, pogledajte izdanja u kojima su sve očarale!

Voditeljice Eurosonga Voditeljice Eurosonga Profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Voditeljice Eurosonga Voditeljice Eurosonga Voditeljice Eurosonga Voditeljice Eurosonga Voditeljice Eurosonga Voditeljice Eurosonga Otvaranje Eurosonga Eurosong 2023 Eurosong 2023 Eurosong 2023 +3 Eurosong 2023 Galerija

Voditeljice Eurosonga Hannah Waddingham, Alesha Dixon i Julia Sanina za drugo polufinale odabrale su puno atraktivnija izdanja nego za prvo.

Na samom početku druge polufinalne večeri Eurosonga, gledatelje su potpuno očarale voditeljice koje su ovaj put na pozornicu išetale u puno atraktivnijim izdanjima nego u prvom polufinalu

Pogledaj i ovo Sara Duvnjak i Tatjana Cameron Tajči - 2 Javila se u Dnevniku Nove TV Tajči u Malmöu bodri Baby Lasagnu, a povratak na Eurosong probudio joj je i lijepe uspomene: "Ne možemo to ni uspoređivati s ovim što je sada"

Britanska pjevačica i televizijska zvijezda Alesha Dixon odabrala je ultrakratku crnu haljinu s prozirnim korzetom i dugačkim šlepom u kojoj su u prvom planu bile njezine vitke noge.

Noge je pokazala i glumica Hannah Waddingham, koja je ovaj put zablistala u žutoj haljini bez naramenica u kojoj je otkrila i dekolte.

Ukrajinska pjevačica Julia Sanina ovaj put je odabrala metalik plavi komplet s topićem koji otkriva trbuh i hlačama s otvorima.

Alesha i Hannah inače su jako popularne u rodnoj Britaniji, ali i šire.
Alesha je članica žirija showa "Britain’s Got Talent" i pobjednica britanske inačice "Plesa a zvijezdama", a proslavila se u ranim 2000-ima s R&B grupom Mis-Teeq.

Hannah je najpoznatija po ulogama u hit-serijama "Sex Education" i "Ted Lasso", a također je i priznata glazbenica.

Julia  je pjevačica ukrajinskog alternativnog rock benda The Hardkiss, a i ona je sudjelovala u ukrajinskoj inačici showa "Ples sa zvijezdama".

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 2 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 3 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 5 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 4 +27 Maja Šuput Celebrity Maja Šuput javila se s odmora, pogledajte luksuz u kojem će s Nenadom i Bloomom proslaviti jedan od najvažnijih dana!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Let 3 - 1 Severina i Let 3 - 2 Severina Severina - 2 +24 Severina - 3 Nekad i sad Sjećate se Sevkina videa s Letom 3? Evo kako je to izgledalo prije 17 godina: "Tu je taj mali faktor njihova uspjeha"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene