Kakvo isklesano tijelo!

Bivša pobjednica ''Plesa sa zvijezdama'' još je jednom potvrdila titulu najseksi hrvatske plesačice: ''Koja sirenica...''

Valentina Walme - 1 Valentina Walme - 1 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Valentina Walme - 2 Valentina Walme - 4 Valentina Walme - 3 Tina Walme Valentina Walme - 3 Valentina Walme - 1 Valentina Walme i Marko Petrić - 3 Valentina Walme i Marko Petrić - 2 Valentina Walme i Marko Petrić - 1 Valentina Walme - 10 +20 Valentina Walme - 9 Galerija

Plesačica i bivša pobjednica showa ''Ples sa zvijezdama'' Valentina Walme pokazala je svoje savršeno isklesano tijelo na stijeni pokraj mora, ovime je dokazala zašto je nekad nazivaju najseksi plesačicom.

Jedna od naših najpoznatijih plesačica i bivša pobjednica showa ''Ples sa zvijezdama'' Valentina Walme pokazala je svoje savršene isklesane mišiće u plavom kupaćem kostimu. Walme se ogrnula prugastom košuljom i ruku podigla na čelo da sakrije sunce od očiju.

''Otok u suncu'', napisala je u opisu kratko.

Do izražaja je dolazilo njeno savršeno isklesano tijelo koje je dobila zahvaljujući godinama plesa i teških treninga, a to sve vide i njezini pratitelji koji su je nahvalili.

''Koja sirenica…'', ''Svaka čast, tijelo, badić, košulja, baš paziš na svaki detalj'', ''Ljepoto predivna!'' bili su neki od komentara.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Walme LaTina (@walme.tina)

Podsjetimo, prošle godine Valentina je odnijela pobjedu u ''Plesu sa zvijezdama'' sa svojim plesnim partnerom Pedrom Soltzom.

U sretnoj je vezi sa zaručnikom glumcem Markom Petrićem, a svoju su vezu potvrdili na jednom događanju 2021. godine, nakon što se mjesecima šuškalo da među njima postoji nešto više od prijateljstva. Valentina i Marko zaručili su se u rujnu prošle godine, a nije poznato kada točno planiraju stati pred oltar.

Zanimljivo je da je i Marko iste sezone sudjelovao u showu, a plesao je s mentoricom Gabrijelom Pilić.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ivušić, 2012. godina - 1 Ecija Ivušić, 2012. godina - 2 Ecija Ivušić, 2012. godina - 3 Ecija Ivušić, 2012. godina - 4 +25 Ecija Ivušić, 2012. godina - 5 Nekad i sad Za jednom od najseksi Hrvatica frajeri su se okretali i prije 11 godina, a sada je našla onog pravog s kojim su joj se ostvarili svi snovi!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari i Mario Perčić Žanamari Perčić - 5 Žanamari Perčić - 2 +25 Žanamari i Mario Perčić - 17 Celebrity Žanamari stala na kraj nagađanjima o bračnim problemima: "Stigla sam kući i dočekala me medijska hajka umjesto odmora..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene