Gala večela u LA

Oči samo za jednu ženu: One su njihove muze!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Los Angeles je bio pun slavnih, a vi su se okupili s jednim ciljem – kako bi odali počast.

LACMA Umjetnička gala večer sinoć je održana u čast redatelja Quentina Tarantina i Barbare Kruger. Svečanost u Los Angelesu nisu propustile mnoge slavne osobe, a bila je to prilika i za slavne dame da pokažu svoje glamurozne toalete.

Pogledaj i ovo Bianca Censori i Kanye West opet sablaznila slučajne prolaznike U potpuno prozirnoj haljini ovaj put nije ni pokušala sakriti izložene dijelove tijela, bljeskovi aparata otkrili su baš sve!

Kim Kardashian gošća na medijskoj konferenciji - otkrila svoje savjete za društvene mreže

Supružnici slavnih ljepotica nisu svoje drage ispuštali iz ruku, pa su tako ponosno pozirali pred okupljenim fotoreporterima. Tako je 41-godišnja Kate Hudson blistala kao grčka božica, a njezin dragi Matt Bellamy inače frontmen grupe Muse, bio joj je podrška.

I Kim Kardashian i njezin dragi Kanye West nisu propustili ovaj događaj. Slavni reper nije ispuštao pogled s majke svoje kćeri North, a Kim se samo smješkala i zavodljivo pozirala. Iako ovaj put nije oduševila svojom modnom kombinacijom, o njoj se opet pričalo.

Zato je svojim svečanim izgledom oduševila meksička ljepotica 48-godišnja Salma Hayek. Njezin suprug milijunaš François-Henri Pinault zna da pokraj sebe ima pravo blago!

Na zabavi su bili i Garrett Hedlund i Kirsten Dunst, Rande Gerber i Cindy Crawford, kao i Jennifer Lopez, Selena Gomez, Cara Delevingne, Amy Adams, Demi Moore.. te mnogi drugi. Pogledajte sve u našoj galeriji.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene