Kojeg birate?

Osvojili su ženska srca kao fatalni frajeri, a pogledajte ih DANAS!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kako danas izgledaju seksi frajeri za kojima su uzdisale mnoge obožavateljice? Gdje su danas i kako izgledaju Faca, Aidan, Smith i ostali frajeri iz 'Seksa i grada'? Sve smo istražili!

Prošlo je već 11 godina otkako je završila sada već legendarna serija 'Seks i grad'. Prva asocijacija na popularnu seriju vjerojatno su četiri glavna ženska lika. Sa Carrie, Samanthom, Mirandom i Charlotte poistovjećivale su se žene diljem svijeta, no popularna serija ne bi bila potpuna bez muške strane ekipe.

Pogledaj i ovo Sarah Jessica Parker na plaži (Foto: Profimedia) Carrie u badiću Vrućine joj smanjile apetit? Zvijezda serije ''Seks i grad'' pokazala vrlo mršavu figuru na plaži

FOTO Detalji koje do sada NISTE primijetili u omiljenoj seriji!

Chris Noth (Faca)

Omiljeni Faca se nakon 'Seksa i grada' pojavljivao u par serija, a najzapaženiju ulogu ostvario je u nagrađivanoj seriji 'Good Wife', gdje glumi uz poznatu Julianu Margulies. Od 2012. godine je u braku s Tarom Lynn Wilson, s kojom je 2008. dobio sina Oriona Christophera.

David Eigenberg (Steve Brady)

Iako se pojavljivao u serijama poput 'Zakon i red', prvu zapaženiju ulogu nakon 'Seksa i grada' ostvario je kao vatrogasac Christopher Herrmann u seriji 'Chicago Fire'. Popularni glumac sa suprugom Chrysti ima 6-godišnjeg sina i 1-godišnju kćerkicu.

Strogo ZABRANJEN pristup čuvenim stepenicama - Evo i zašto!

John Corbett (Aidan Shaw)

Aidan je osvojio Carrieino srce, kao i srca mnogih obožavateljica. Osim Face, percipiran je kao najdraži Carriein dečko. Corbett je nakon serije glumio uz Jennifer Lopez u filmu 'The Boy Next Door', a privatno je 13 godina vezi s glumicom Bo Derek.

Evan Handler (Harry Goldenblatt)

Osebujnog Harryja mogli smo gledati u uspješnoj seriji 'Californication', gdje glumi uz Davida Duchovnyja. Sa suprugom Alisom u sretnom je braku od 2003., a imaju i kćerkicu Sofiu.

Willie Garson (Stanford Blatch)

Carrien najbolji prijatelj, dragi Stanford, očito je stvoren za uloge najboljih prijatelja jer u seriji 'White Collar' glumi najboljeg prijatelja Matta Bomera. Privatno, 2009. godine posvojio je 9-godišnjeg dječaka Nathena.

Stigle i reakcije na izjavu Mr.Biga da je Carrie prava 'kur**'

Jason Lewis (Smith Jarrod)

Samanthin seksi i osjećajan Smith, pojavljivao se u manjim, epizodnim ulogama u serijama poput 'Kako sam upoznao vašu majku' i 'Braća i sestre'. Povremeno snima reklame za modne kuće, što je potpuno logično s obzirom na njegov, ženama i dalje neodoljiv izgled.

James Remar (Richard Wright)

Richard, za kojim je inače hladna Samantha svojedobno patila, ostvario je zapažene uloge nakon 'Seksa i grada'. 2012. godine imao je čak dvije uloge u Tarantinovom filmu 'Django Unchained'. Privatno, rastao se od supruge Atsuko s kojom ima dvoje djece.

Mihail Barišnjikov (Aleksandr Petrovsky)

'Rus', kako ga je Carrie u početku zvala, danas živi sa suprugom, bivšom balerinom, Lisom Rinehart u Dominikanskoj Republici, a zajedno imaju troje djece. Isto tako, Barišnjikov ima još jednu kćer iz braka s poznatom glumicom Jessicom Lange.

Možete li zamisliti današnji svijet bez OVIH serija?

Ron Livingston (Jack Berger)

Berger, čiji prekid s Carrie preko post-ita sigurno i dan danas pamtite, pojavljivao se u manjim, epizodnim ulogama raznih američkih serija. Privatno je oženjen suprugom Rosemarie DeWitt s kojom je 2013. posvojio djevojčicu Gracie James.

Koji je vaš omiljeni frajer iz 'Seksa i grada'? Što vi mislite, jesu li se glumci puno promijenili otkako je serija završila?

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene