Zmajevski odradio

Ovo je bilo brutalno: ''Damire, svaki put napraviš remek djelo! Majstor si transformacije''

Damir Poljičak (FOTO: Dnevnik.hr) Damir Poljičak (FOTO: Dnevnik.hr) 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Tvoje lice zvuči poznato - Pripreme (Foto: PR) - 14 Tvoje lice zvuči poznato - Pripreme (Foto: PR) - 10 Tvoje lice zvuči poznato - Pripreme (Foto: PR) - 11 Tvoje lice zvuči poznato - Pripreme (Foto: PR) - 12 Tvoje lice zvuči poznato - Pripreme (Foto: PR) - 13 Tvoje lice zvuči poznato - Pripreme (Foto: PR) - 9 Tvoje lice zvuči poznato - Pripreme (Foto: PR) - 8 Tvoje lice zvuči poznato - Pripreme (Foto: PR) - 7 Tvoje lice zvuči poznato - Pripreme (Foto: PR) - 6 Tvoje lice zvuči poznato - Pripreme (Foto: PR) - 5 +13 Tvoje lice zvuči poznato - Pripreme (Foto: PR) - 4 Galerija

"Tvoje lice zvuči poznato" opet je bilo u znaku sjajnih nastupa, no Damir Poljičak zasjao je punim sjajem.

Vrhunska vokalna i koreografska izvedba donijele su premoćnu pobjedu Damiru Poljičaku u trećoj epizodi najgledanijeg zabavno-glazbenog showa 'Tvoje lice zvuči poznato'. Glumac je ove nedjelje zadivio žiri, kolege i publiku izvedbom hita 'Thunder' grupe Imagine Dragons. Zahvaljujući njegovoj pobjedi Nova TV će donirati 10 tisuća kuna udruzi Amazonas iz Zagreba.

Pogledaj i ovo Amel Ćurić, Maja Bajamić i Paola Valić (Foto: Anamaria Batur) Zanimljive transformacije Otkrivamo tko su oni! Predstavljamo osam kandidata nove sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato"

Damir Poljičak (FOTO: Dnevnik.hr) Damir Poljičak (FOTO: Dnevnik.hr)

U idućoj epizodi Damira Poljičaka vidjet ćemo u ulozi Mariah Carey, Katarinu Baban kao Jelenu Rozgu, a Maja Bajamić transformirat će se u Carla Douglasa, dok će Marko Knešaurek nakratko postati Gene Kelly. Drele će se transformirati u Ljupku Dimitrovsku, dok ćemo Paolu Bekić Valić gledati kao Daniela Popovića. Ana Vilenica za zadatak je dobila transformaciju u Kurta Cobaina iz grupe Nirvana, a Amel Ćurić postat će Madonna.

Tvoje lice zvuči poznato (FOTO: Dnevnik.hr) Tvoje lice zvuči poznato (FOTO: Dnevnik.hr)

Atmosferu u studiju podigla je Katarina Baban, koja je ove nedjelje bila Jason Derulo s izvedbom pjesme 'Swalla'. ''Pljunuti si Jason Derulo. Prekrasno izgledaš kao muškarac. Djevojke definitivno dominiraju u ovoj sezoni i jako dobro ulazite u tu mušku energiju“, rekao joj je Petreković, a očarana Nives nadovezala se rekavši: ''Opet sam se zaljubila. Toliko si lijepa. Možeš li nikada više u životu skinuti ovu masku?''. Lozar je primijetio kako izgledom obara s nogu i pohvalio masku, a Kedžo je komentirao kako Katarini nije bilo lako jer je istovremeno pjevala uživo i plesala.

Katarina Baban (FOTO: Dnevnik.hr) Katarina Baban (FOTO: Dnevnik.hr)

Nastup za pamćenje priredio je i Matko Knešaurek kao Severina, izvevši njezin hit 'Uno momento'. ''Kada staneš pored Matka kao da vidiš tri sise'', kazao je Saša. Iako su voditelji komentirali kako će opet imati noćne more, „gladijatorski pristup Severini“ svidio se Petrekoviću koji je kazao kako je najbolja imitacija Severine do sada. ''Ti si jedan od najboljih imitatora. Totalno si imao tu senzualnost, zavodljivost, pritajeni seksipil, karizmu. Zadovoljna sam, sve si bolji i bolji'', poručila mu je Nives. Kedžo je pohvalio Matkov napredak i rekao: ''Ovo je tvoj najbolji nastup do sada''.

Matko Knešaurek (FOTO: Dnevnik.hr) Matko Knešaurek (FOTO: Dnevnik.hr)

Damir Poljičak ove je nedjelje zadivio žiri, kolege i publiku izvedbom hita 'Thunder' grupe Imagine Dragons. ''Ja sam se malo zaljubila. Ti uvijek dobiješ 'najneziheraškije' izvedbe i u startu ne očekujemo ništa, a na kraju razvališ'', zadivljeno je komentirala Nives nakon Poljičakova nastupa, a s njom se složio i Lozar: ''Ti svaki put napraviš remek djelo''. Kedžo je rekao kako obožava tu pjesmu i dodatno pohvalio Poljičakovu izvedbu: ''Ti si tu napravio sve, majstor si transformacije i sve radiš s mjerom, nikad ne ideš preko granice''. Na pohvale se nadovezao i Petreković: ''Ovo je zmajevski odrađeno. Divim ti se. Ovo je večeras najbolji nastup, svjetski“.

Damir Poljičak (FOTO: Dnevnik.hr) Damir Poljičak (FOTO: Dnevnik.hr)

Paola Bekić Valić izvela je pjesmu 'Night Fever' grupe Bee Gees. ''Ti moraš kontrolirati glas dok skačeš, a sve je stvarno bilo točno. Hvala ti na ovom nastupu'', kazao je Saša, a složio se i Mario. ''Hvala ti, odlično. Izvrsna muška energija u tebi'', kazao je Petreković. ''Gljiva ti nije bila milosrdna, ali ti si puno toga donijela večeras i divno si kontrolirala glas'', rekao je Kedžo na Paolin nastup. ''Izvukla si maksimum iz ove pjesme, mislila sam da će ovo biti prevelika dosada“, komentirala je Nives dodavši kako je Paola izgledala identično kao njena lutka kojoj je crtala brkove dok je bila mala.

Paola Valić Bekić (FOTO: Dnevnik.hr) Paola Valić Bekić (FOTO: Dnevnik.hr)

Ana Vilenica ovoga je puta imala zadatak transformirati se u pop ikonu Justina Timberlakea i otpjevati njegov hit 'Can't Stop The Feeling'. ''Na trenutke si čudno držala ruke. Trebao je ovo biti party u dućanu, ispala je čajanka, ali oprostit ćemo ti'', kazao je Kedžo. ''Sve je prštalo od energije, ali falilo je malo više glasa Justina. Bilo je malo više ruskog naglaska pa je bio malo 'Raštin Timberlake''', kazao je Lozar. Vizualno je bilo fantastično što se tiče Nives, a zadovoljan je bio i Mario.

Ana Vilenica (FOTO: Dnevnik.hr) Ana Vilenica (FOTO: Dnevnik.hr)

Davor Dretar Drele u ovoj je epizodi nastupio s dječakom Ivorom Leskovarom kao Will Smith, izvodeći njegovu pjesmu 'Men in Black'. Iako je u prošloj epizodi oduševio kao lik Nede Ukraden, jednako mu je uspjelo i ovaj put. Lozar je komentirao da je ovo bio „malo jači Will Smith“, a pohvalio ih je rekavši kako je izvedba bila jako zabavna. ''Ti si maleni fakat bio vrhunski'', rekao je Saša. ''Genijalan naglasak Ivore, a ti Drele – ovo je bilo sjajno. Možda si bio preskakutav ali bio si odličan. Mario je kazao kako poštuje Drelu kao štovatelja rap glazbe. ''Ivore, ti si bio najbolji Will Smith ikada. Drele, ti si bio drugi najbolji Will Smith ikada'', zadovoljno je komentirala Nives.

Davor Dretar Drele (FOTO: Dnevnik.hr) Davor Dretar Drele (FOTO: Dnevnik.hr)

Pred Majom Bajamić bio je zahtjevan zadatak transformacije u Doris Dragović. ''Vibrato ti je toliko bio dobar. Cijela pojava je bila baš kao Doris Dragović'', kazao je Saša Lozar. ''Kao veliki fan Doris Dragović sam jako zadovoljan. Kao netko tko ju je imitirao u ovom showu sam nezadovoljan i sram me što sam ju imitirao pored tebe. Ne prestaješ iznenađivati'', rekao je Kedžo koji nije skrivao oduševljenje Majinom izvedbom. S njim se složila i Nives rekavši kako je na trenutke mislila da zaista sluša Doris, a Petreković je primijetio i glumački moment kad se Maja, jednako kao i Doris na istom nastupu, spotaknula na pozornici. ''Ja ne znam tko je Maja Bajamić. Vizualno si ista Doris. To je Doris iz 1993.'', komentirao je Mario.

Maja Bajamić (FOTO: Dnevnik.hr) Maja Bajamić (FOTO: Dnevnik.hr)

Nakon prošlotjednog trijumfa u ulozi Josipe Lisac, Amel Ćurić se ovoga tjedna našao u ulozi Boney M i otpjevao njihovu pjesmu 'Rasputin'. ''Ovo dolazi iz neke afričko ruske županije. Amele napokon si se pokrenuo, do sada su ti točke bile statične. Kretao si se izvrsno po terenu, zabio si par zgoditaka i bio u par ofsajda, ali ne vidim zamjerku ovoj točki'', sportskim je rječnikom komentirao Petreković. ''Ja sam očekivala nešto neočekivano od tebe. Dobili smo i uvid u tvoje loše kondicijsko stanje.Meni je to više ličilo na dijete Papa Štrumpfa i Štrumpfete'', komentirala je Nives i dodala kako joj je problematično bilo skakutanje na pozornici. ''Bilo je tu na momente dijelova s kojima nisam bio zadovoljan, ali sve u svemu dobar nastup'', pozitivan je bio Kedžo. Lozar je komentirao interesantnu specifičnu situaciju kod ovog nastupa: ''Ti si Bosanac koji pjeva pjesmu njemačkog benda s karipskim korijenima, na engleskom, o Rusu''.

Amel Ćurić (FOTO: Dnevnik.hr) Amel Ćurić (FOTO: Dnevnik.hr)

Za koga navijate u showu TLZP?

  • Davor Dretar Drele
  • Matko Knešaurek
  • Damir Poljičak
  • Amel Ćurić
  • Katarina Baban
  • Maja Bajamić
  • Paola Valić Bekić
  • Ana Vilenica

Ukupno glasova:

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i te na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTubeu.

Propustili ste emisiju? Pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene