Seksi glumac

Žene uzdišu za njim i kad je obučen, no njega to ne dira, a posvećen je glumi i pisanju poezije

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Alp Navruz ističe da nije ženskar, a do sada ga nije uspjela osvojiti nijedna žena, iako se mnoge trude.

Turski glumac Alp Navruz (30) stekao je svjetsku slavu i vojsku obožavateljica glavnom ulogom u seriji “Azra“, no još ga nijedna djevojka nije uspjela osvojiti.

Pogledaj i ovo Alp Navruz (Foto: Instagram) Jedva čekamo! Sinan postaje Dženk: Turski ljepotan u ulozi čovjeka kojemu ja važna samo ljubav za jednu noć

Alp ima status jednog od najpoželjnijih neženja u Turskoj, a ističe kako mu smeta kad ga guraju u stereotipe i smatraju ženskarom. “Ne iskorištavam svoju slavu i nemam naviku flertovati s nepoznatim djevojkama“, ispričao je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#coffeeholic ☕️

A post shared by Alp Navruz (@alpnavruz) on

Glumac ima diplomu iz turskog jezika i uskoro će izdati knjigu poezije. “Pišem od 13. godine i to mi je ispušni ventil. Inspirira me općenito život i puno pesimističnih stvari“, istaknuo je.

Alp često objavljuje fotografije na Instagramu, na kojem ga prati više od dva milijuna obožavatelja, a među njima su pretežito žene. One komentiraju njegov dobar izgled i izjavljuju mu ljubav, no on ostaje hladan na to. Inače, glumac svoju odličnu formu i privlačnost može zahvaliti fitnesu, kickboxingu i plivanju.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene