Nije slučajno

Bivši suprug seks-bombe 90-ih bez pardona pokazao svoj "alat" na društvenim mrežama, javnost je u šoku!

Tommy Lee i Pamela Anderson Tommy Lee i Pamela Anderson Profimedia 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Tommy Lee - 3 Tommy Lee - 2 Tommy Lee i Brittany Furlan - 2 Tommy Lee i Brittany Furlan - 4 Tommy Lee i Pamela Anderson - 3 Tommy Lee i Pamela Anderson - 3 Tommy Lee i Pamela Anderson - 2 Tommy Lee i Pamela Anderson - 1 Tommy Lee i Brittany Furlan - 3 Tommy Lee - 4 +22 Tommy Lee i Brittany Furlan - 5 Galerija

Tommy Lee šokirao je i iznenadio svoje pratitelje na društvenim mrežama objavivši nagu fotografiju svog spolovila u kadi.

Poznati roker Tommy Lee šokirao je i iznenadio svoje milijunske pratitelje na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo showbuzz Hmm Serija o kultnoj snimci seksa ugledala svjetlo dana, a svi pričaju o bizarnim scenama koje baš i nisu očekivali: "Isplatilo se ostati budan"

Iako je Lee poznat po burnom životu i da ne mari za seksualne vijesti koje su ga okruživale kroz život, Tommy je sad objavio golu fotografiju svog spolovila na svim društvenim mrežama.

Fotografije je s društvenih mreža uklonjena, ali poznato je da u bespućima interneta sve ostaje pa se fotografija još uvijek može pronaći na pojedinim stranicama.

Iako su mnogi pomislili da je fotografija golog pjevača u bazenu objavljena slučajno, objava se na društvenim mrežama zadržala skoro 24 sata, a pratitelji su komentare preplavili rečenicom: ''Oh my God.''

Nije dugo trebalo da Tommy postane i predmet sprdnje na društvenim mrežama, a Internet je preplavljen memeovima o reakcijama ljudi na fotografiju, ali i na veličinu njegova spolovila.

 

 Fotografija je još uvijek vidljiva na Tommyjevom Twitter profilu.

O pozamašnoj veličini Tommyjeva spolovila jedno su vrijeme i kružile šale internetom, a ova je situacija opisana i u seriji ''Pam and Tommy'' u kojemu je vjerno prikazan brak između seks-bombe devedesetih Pamele Anderson i Tommyja.

Intimna snimka ovo dvoje izašla je u javnost i preplavila tadašnje medije, a serija prikazuje njihov bračni odnos i utjecaj koji je snimka seksa ostavila na njih dvoje.

Isto tako, Sebastian Stan koji utjelovljuje Tommyjev lik, na početku filma ima scenu za sebe u kojoj gol stoji ispred ogledala i maše svojim spolovilom.

Pamela se udala za Tommyja 1995. godine nakon što su se poznavali manje od tjedan dana, a njihov prvi sin Brandon rođen je 1996. godine. Njihov drugi sin, Dylan Jagger Lee, rođen je 1997. godine, prije nego što su se slavni supružnici na kraju rastali 1998. godine.

Tommy je 2019. godine oženio Brittany Furlan, američku komičarku i glumicu. Lee i Furlan upoznali su se na aplikaciji za traženje partnera 2017. godine. Tommy je bio uporan u naumu da je osvoji, a nakon tjedan dana su izašli na spoj. Prvi put zajedno su se u javnosti pojavili na Pride festivalu i otad su neprestano zajedno. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Anja Alavanja Viljevac Anja Alavanja Viljevac Anja Alavanja - 6 Anja Alavanja - 3 +5 Anja Alavanja - 5 Celebrity Anja Alavanja doživjela neugodnost zbog fotke u badiću: "Ovo ide brzo na Instagram"

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Flavio Briatore Elisabetta Gregoraci Flavio Briatore Elisabetta Gregoraci +7 Elisabetta Gregoraci Zanimljivosti Bivši suprug drži je na oku i četiri godine nakon razvoda te joj brani izlaske s novim muškarcima, dok on izmjenjuje mlađahne ljepotice

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene