Bijesna kao ris

'To su gnjusne laži, koje su sramotne i nekusne!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pošto je dijelom jedne od trenutno najpopularnije obitelji na svijetu, privatnost je za njih pomalo strani pojam.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo showbuzz Šuška se, šuška Ipak razvod?! 'J*****se, može vas biti sram!'

Ali najmlađa sestra Kardashian, 28-godišnja Khloe, je svima jasno objasnila kako je iznimno 'frustrirana izmišljenim pričama' oko njezinog braka i pokušajima da ostane trudna. Na svojoj službenoj stranici Khloe je rekla što misli.

'Odvratno je što časopisi Life& Style i InTouch stalno objavljuju izmišljene i lažne priče, koje se tiču mog života: status mog braka, lažne napise oko spontanog pobačaja, groznu laž kako moj tata nije zapravo moj biološki otac, ljubomori oko mojih sestara. To je kompletni gubitak vremena koji ste utrošili na te izmišljotine, koje ne samo da su lažne, već su i nepoštene prema ljudima koji kupuju te časopise i očekuju pročitati točne informacije.

>> 'Vi moju kćer zovete ku****? Molim vas, ušutite!'

Sretno sam udana za prekrasnog čovjeka, u kojeg se zaljubljujem svakog dana sve više i više, i imat ćemo dijete kada Bog to prihvati te kada vrijeme bude za to. Ove gnjusne laži su neukusne i jako sramotne', napisala je razljućena Khloe.

I putem Twittera podijelila svoju ogorčenost.
'Ljudi kažu kako istina boli, ali od istine tabloidi ne zarađuju. Priznat ću laži možda bole malo više. Od istine barem mogu nešto naučiti, poštovati je i izvući pouku', napisala je na svom profilu.

Naravno u Khloeinu obranu stala je i mama Kris, koja je rekla kako je 'konstantno širenje tih laži jednostavno pogrešno'. Podsjetimo, brojni američki tabloidi su u više navrata objavljivali kako je Khloe imala spontani pobačaj te da se razvodi od supruga, košarkaša Lamara Odoma.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene