zgodni britanac

Ovo je trenutačno jedan od najpoželjnijih frajera na svijetu, zaludio je žene u novoj hit-seriji, a kad se skinuo pred kamerama, izazvao je nevjericu!

Theo James Theo James Profimedia 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju The Gentlemen, Theo James Theo James Theo James Theo James Theo James Theo James Theo James Theo James Theo James Theo James +14 Theo James Galerija

Theo James zbog uloga u hit-serijama "Bijeli lotus" i "Gospoda" postao je novi miljenik ženske publike.

Britanski glumac Theo James (39) zvijezda je nove hit-serije "Gospoda" (The Gentlemen) redatelja Guya Ritchieja, temeljenoj na njegovu istoimenom filmu iz 2019. godine.

Theo u seriji utjelovljuje lik plemića Eddieja Hornimana, koji nakon očeve smrti nasljeđuje ogromno imanje, ali i ilegalni biznis koji se odvija ispod njega.

Serija ima osam epizoda i brzo je osvojila naklonost publike, a Theo je zaludio žene diljem svijeta i postao jedan od najpoželjnijih slavnih frajera.

Pogledaji ovo The Gentlemen, Theo James Preporuke Ako ste ljubitelji djela Guya Ritchieja, obvezno pogledajte ovu hit-seriju!

Zgodni Britanac privukao je veliku pozornost i u drugoj sezoni HBO-ove nagrađivane uspješnice "Bijeli lotus" (The White Lotus), u kojoj smo ga gledali kao bogatog biznismena Camerona Babckoscka, a već u prvoj epizodi serije Theo je izazvao nevjericu kod gledatelja kada se skinuo potpuno gol. Naime, gledatelji se tada nisu mogli načuditi veličini njegova spolovila i mnogi su se na društvenim mrežama pitali je li pravo ili se radi o prostetičkom dodatku, a istina se dosad nije doznala.

Je li vam Theo James zgodan?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Puno ime zgodnoga glumca glasi Theodore Peter James Kinnaird Taptiklis, i po ocu ima grčke korijene, a po majci škotske. Dolazi iz velike obitelji i najmlađe je dijete, a ima dva brata i dvije sestre. Odrastao je u engleskom gradiću Askett, a u Bristolu je pohađao dramsku školu Old Vic Theatre School. Neko se vrijeme planirao baviti glazbom, no kada je dobio ulogu u seriji "Downton Abbey", shvatio je da je gluma njegov glavni poziv.

Što se tiče njegova ljubavnog života, Theo je u sretnom braku s irskom glumicom Ruth Kearney, koju je upoznao na fakultetu i otad su zajedno. Vjenčali su se 2018. godine i ponosni su roditelji dvoje djece. U kolovozu 2021. dobili su kćer, a glumac je na dodjeli nagrada Emmy u siječnju ove godine otkrio da imaju i četveromjesečnog sina, no imena djece skrivaju od javnosti. Ruth je najpoznatija po ulogama u serijama "Kalifornijski guru", "Uhvatite maloga" i "Sanditon", u kojoj je glumila s Theom.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew McConaughey i Camila Alves Matthew McConaughey i Camila Alves Matthew McConaughey i Camila Alves Matthew McConaughey i Camila Alves +25 Matthew McConaughey i Camila Alves Celebrity Ovaj šarmer morao se namučiti oko svoje zanosne supruge, on je bio očaran čim ju je ugledao, a ona njega nije ni prepoznala!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Jasna Žalica - 1 Belma Lizde-Kurt Elvira Aljukić (Foto: PR) Jasna Žalica - 4 +24 Jasna Žalica Nekad i sad Sjećate se svih kućnih pomoćnica obitelji Fazlinović? Evo gdje su danas i kako izgledaju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene