legendarni trio!

Melkior, Stjepan i Damir opet zajedno! Evo što ih je spojilo nakon što se doznalo da dvojicu više nećemo gledati u MasterChefu

Damir Tomljanović, Melkior Bašić i Stjepan Vukadin, Damir Tomljanović, Melkior Bašić i Stjepan Vukadin, Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović Melkior Bašić i Damir Tomljanović Damir Tomljanović, Melkior Bašić i Stjepan Vukadin, Melkior Bašić, Damir Tomljanović, Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin +19 Melkior Bašić, Damir Tomljanović, Stjepan Vukadin Galerija

Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović udružili su snage na jednom događaju u Zagrebu.

Nakon što se doznalo da ih više nećemo gledati zajedno u showu MasterChef, chefove Stjepana Vukadina, Melkiora Bašića i Damira Tomljanovića opet je okupio jedan događaj u Zagrebu.

Popularni trojac prisustvovao je svečanom predstavljanju novog brenda kućanskih aparata u Hrvatskom društvu likovnih umjetnika u Zagrebu, gdje su skupa kuhali za uzvanike, a pritom su izgledali i kao da se dobro zabavljaju.

Fotografiju s okupljana objavili su i na društvenim mrežama, gdje su izazvali opće oduševljenje među obožavateljima "MasterChefa".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Damir Tomljanović (@tomljanovicd)

"Najbolja ekipa ikada", "Savršeni trio", "Pozdrav fantastičnoj trojki", "Tri legende", "Trio gušt", neki su od brojnih komentara koje su dobili.

Melkiora i Damira nećemo gledati u novoj sezoni "MasterChefa", a Stjepanu će se u umjesto njih pridružiti chefovi Goran Kočiš i Mario Mihelj.

"Jako se veselim novoj sezoni, novim kandidatima, kao i suradnji s novim kolegama, vrhunskim chefovima i ljudima prije svega. S audicijama smo krenuli i zanimljivo je vidjeti entuzijazam i volju koju imaju ovogodišnji kandidati. Pred nama je nova energija i brojni MasterChef izazovi koje će kandidati morati proći kako bi zaslužili ostanak u našoj kuhinji", poručio je Vukadin povodom promjena u MasterChefu.

Pogledaji ovo Stjepan Vukadin Zanimljivosti Evo tko će zamijeniti Melkiora i Damira u MasterChefu, chefu Vukiju pridružuju se dobro poznata imena!

Pogledaji ovo Damir Tomljanović Celebrity Član žirija MasterChefa koji napušta show nije mogao sakriti zahvalnost u emotivnoj objavi: "Malo je reći koliko vas cijenim i poštujem..."

Pogledaji ovo Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović Celebrity Oglasio se član žirija MasterChefa koji ostaje u showu, kolegama je posvetio dirljivu objavu: "Tog dana krenuli smo na vožnju života..."

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Bošnjak - 3 Marko Bošnjak - 2 Marko Bošnjak - 1 Zdravlje na kvadrat: Marko Bošnjak - 6 +25 Zdravlje na kvadrat: Marko Bošnjak - 4 Celebrity Svi su gledali u odabir obuće pjevača koji nas je umalo predstavljao na Eurosongu!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Valentina Baus i Ema Branica Valentina Baus i Ema Branica Valentina Baus i Ema Branica Renata Končić Minea, Marija Miholjek, Ema Branica, Barbara Štrbac i Ksenija Kardum +11 Mato Barišić i Ema Branica Celebrity Voditeljice Provjerenog i Dnevnika Nove TV ovako dotjerane nemamo priliku vidjeti na televiziji, a ne zna se koja je ljepša!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene