Iskreno

'Sretan sam što sam pronašao ljubav nakon štete do koje sam doveo'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Bivši pjevač Boyzona, Ronan Keating, priznao je kako smatra da je sretan što je uspio pronaći novu ljubav nakoj što je prevario ženu s kojom je bio u vezi 17 godina.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Demi Moore i Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) Sočni detalji Zbog 15 godina mlađeg muža pristajala je na seks utroje, htjela mu je pokazati da je zabavna

Nakon razvoda od Yvonne, majke svoje tri sina, 35-godišnji pjevač je počeo izlaziti s Australkom Storm Uechtritz koja se doselila u London kako bi živjela s njim.

'Nevjerojatno sam sretan što sam pronašao Storm nakon štete koju sam prouzročio', priznao je govoreći po prvi put o svojoj novoj ljubavi.

Otvorio se i po pitanju teških godina tijekom kojih je varao suprugu s plesačicom Francine Cornell, što je rezultiralo slomom njegova braka.

>> 'Još uvijek volim svoju suprugu, ali bol koju sam nanio me shrvala'

'U trenutku kad sam je pronašao bila mi je sve. Ona je jedna nevjerojatna i divna žena- veoma je simpatična', rekao je Ronan. 'No, Storm ne izvukla iz mračne rupe na svjetlo da napokon budem sretan. Divno je sresti nekog tko želi biti sa mnom za mene, a ne zbog toga tko sam ja', priznao je u intervjuu za britanske medije.

Ronan je upoznao Storm, koja je TV producent, u Australiji, dok je radio na X Factoru. Sad se ona preselila u London i zaposlila u showu 'The Voice' BBC1 televizije.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene